- Er ikke lenger flau over utseendet

Atle Antonsen jubler etter forvandlingen.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Komiker og skuespiller Atle Antonsen (42) har denne høsten vært travelt opptatt med innspilling av TVNorges nye julekalender «Nissene over skog og hei» og TV-serien «NAV», som handler om flere av personene fra hans tidligere suksess-serie «Etaten».

Til rollen i «NAV» måtte Atle igjen krølle håret sitt, noe han tidligere ikke har lagt skjul på at han ikke er en stor fan av.

Derfor var det en svært lettet skuespiller som mandag viste seg fram uten en krølle for Seher.no.

- Min nye hverdag er helt fantastisk. Endelig kan jeg styre utseendet mitt selv en stakket stund. Det varer sikkert ikke lenge, men i hvert fall noen måneder kan jeg se ut som jeg vil.

- Nå føler du at du har funnet looken som passer for deg?


- Ja, nå kan jeg være privatperson igjen uten å være flau eller å måtte gå med lue hele tiden. Nå kan jeg ha disse tynne pistrete hårene lagt den veien jeg ønsker å ha de.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg gikk på sosialen da jeg var 20

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer