Raquel Leviss og James Kennedy:

- Er ikke forelsket lenger

Brudd etter fem år.

BRUDD: James Kennedy og Raquel Leviss er ikke lenger et par. Foto: Skjermdump fra Instagram/@raquelleviss
BRUDD: James Kennedy og Raquel Leviss er ikke lenger et par. Foto: Skjermdump fra Instagram/@raquelleviss Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Etter fem år sammen bekrefter «Vanderpump Rules»-paret Raquel Leviss (26) og James Kennedy (29) at de har gjort det slutt.

Det kommer frem i en felles uttalelse på Instagram, hvor de utdyper bakgrunnen for bruddet. E! News er blant mediene som omtaler bruddnyheten.

«Etter fem fantastiske år sammen har vi bestemt oss for at vi har to forskjellige mål og tok derfor beslutningen om å bryte forlovelsen», skriver paret innledningsvis.

«Vi elsker hverandre veldig mye, men er ikke forelsket lenger. Vi ønsker hverandre bare det beste, så vær snille og hold alle meninger positive. Sender kjærlighet», fortsetter de.

Begge har i ettertid skrudd av kommentarfeltet.

BRUDDET: Iselin Guttormsen kommenterer bruddet. Video: Rød Løper Vis mer

Duoen møttes for første gang på nyttårsaften i 2015 da Kennedy var DJ. I mai gikk han ned på ett kne og fridde til realitystjernen, noe som også ble vist i «Vanderpump Rules».

Gladnyheten ble delt på Instagram, hvor Kennedy skrev at hans livs kjærlighet hadde sagt ja til å gifte seg med ham. Kennedy har tidligere avslørt at «Vanderpump Rules»-stjernen Lisa Vanderpump (61) hadde hjulpet ham med å stelle i stand frieriet.

Senest i oktober lettet realitystjernene på sløret om bryllupsplanene sine. Den gang forklarte de at de så for seg et sommerbryllup i 2023.

Men nå er det altså slutt, bare syv måneder etter forlovelsen ble kjent.

BRUDD:TV-profil Mario Riera bekrefter brudd med kjæresten. Reporter: Kine Falch Foto/redigering: Steffen Pettersen Vis mer

LES OGSÅ: Får sjokk: - Hva er det som skjer?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer