FÆLT: - Dette er noe av det styggeste, no offense - men det er noe av det fæleste jeg har sett! sier "reporter" Bjørnar Reime Erlandsen om Alexandras antrekk. Foto: Anders Myhren/Seher.no
FÆLT: - Dette er noe av det styggeste, no offense - men det er noe av det fæleste jeg har sett! sier "reporter" Bjørnar Reime Erlandsen om Alexandras antrekk. Foto: Anders Myhren/Seher.noVis mer

- Er ikke dette sexy, kanskje?

"Grease"-deltageren vil nok en gang ha en lettkledd rolle.

SEHER.NO: Onsdag går den andre - og siste - "Grease"-semifinalen av stabelen på Christiania Teater i Oslo. Seher.no var med på de siste prøvene før alvoret virkelig bryter løs.

Alexandra Joner begynner nærmest å bli vant til å stille lettkledd på TV-skjermen. Denne gangen er intet unntak - men "Grease"-finalist Bjørnar Reime Erlandsen, som for dagen har rollen som Seher-reporter - er ikke veldig imponert...

Se bak-scenen intervju med "Grease"-jentene lenger ned!

- Dette er noe av det styggeste, no offense - men det er noe av det fæleste jeg har sett! sier han om den sang- og danseglade jentas antrekk for kvelden.

- Hva? Er ikke dette sexy kanskje? gliser Alexandra tilbake.

Hvem er din "Grease"-favoritt? Si din mening til høyre!

Forrige onsdag var det Bjørnar og Kai Thomas Ryen Larsen som gikk videre fra den første semifinalen. Denne onsdagen får også Kai Thomas prøve seg som programleder - i likhet med Alexandra. Og det er den humørfylte "Grease"-jenta som får det ærefulle oppdraget med å intervjue en av kveldens favoritter, Nicoline Berg Kaasin.

- I dag skal jeg ha på meg sort kjole, høyhælte sko - og pisk! Jeg må innrømme at det er ganske drøyt, men må vel bare leve med det, sier Nicoline til dagens "Seher-reporter".

- Hva frykter du mest?

- Jeg frykter at jeg skal bli anpusten i den første sangen. Men jeg gleder meg mest til bare å stå på scenen, sier Nicoline Berg Kaasin.

"Grease" sendes på TVNorge onsdag klokka 20.00.

Har du et tips om "Grease"-deltagerne eller andre kjendistips? Tips oss her!

LES OGSÅ: Christine ferdig i "Grease"

Se bak-scenen intervju med "Grease"-jentene nedenfor:


[obj:media:7010]