Rob Kardashian:

- Er i en god tilstand mentalt

Etter flere stormer er Rob Kardashian angivelig på et bedre sted i livet.

MER TILFREDS: Rob Kardashian (33) har blant annet vært gjennom brudd, økonomisk krise og sykdom. Nå skal han angivelig være på et bedre sted i livet. Her sammen med Kim Kardashian og Kanye West for noen år siden. Foto: NTB Scanpix
MER TILFREDS: Rob Kardashian (33) har blant annet vært gjennom brudd, økonomisk krise og sykdom. Nå skal han angivelig være på et bedre sted i livet. Her sammen med Kim Kardashian og Kanye West for noen år siden. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ingen tvil om at Kardashian/Jenner-familien har gjort seg bemerket verden rundt. Robert «Rob» Kardashian (33) har man derimot sett litt mindre til, og de gangene han har stukket hodet frem, har det vært av mer skandaløse grunner.

Blant annet har realitystjernen slitt økonomisk og har vært flere ganger i retten.

Hele Kardashian-familien feirer Rob Kardashian´s bursdag, og blir i den forbindelse filmet på vei ut og inn i biler. Video licensed from Splash News/NTB Scanpix Vis mer

- Tar vare på seg selv

Men nå later det til at Rob er på et bedre sted i livet, ifølge en kilde til US Weekly.

- Rob Kardashian har tatt veldig godt vare på seg selv, sier kilden til nettstedet.

Ifølge US Weeklys egen podcast «Hot Hollywood» skal 33-åringen ha gått flere turer og er en veldig god forelder til sin 3-årige datter Dream, som han har med ekskjæresten Blac Chyna (32).

- Han er i en god mental tilstand, fortsetter kilden, og legger til at Rob har tatt godt vare på seg selv blant annet ved å trene.

- Han er veldig konsentrert om å være en forelder, han lever for Dream og det gjør at han er på et bra sted i livet.

Rob deltok for øvrig på storesøster Khloé Kardashians (36) bursdagsfest nå nylig. Søsteren postet også tirsdag et bilde med Rob fra en 4th of July-fest. Ut fra de siste bildene som har blitt lagt ut på Instagram å dømme, ser han tilfreds ut.

View this post on Instagram

💕FAMILY💕

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

View this post on Instagram

Woo back baby

A post shared by Rob Kardashian (@robkardashianofficial) on

View this post on Instagram

💙💙💙

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Hatt utfordringer

Som nevnt har Rob levd et noe mer tilbaketrukket liv enn sine berømte søstre. Han forlovet seg med Blac Chyna i 2016 og fikk datteren Dream (3) samme år.

Senere har Blac og Rob slått opp flere ganger. Grunnene har vært varierende, og de har begrunnet det med alt ifra personlige problemer til vekt.

Rob skal også ha slitt med depresjon og diabetes type 2 i 2015, ifølge US Weekly. Han skal imidlertid ha blitt friskmeldt fra sin diabetes året etter.

Realitystjernen skal ha slitt økonomisk etter at han og eksen gikk hver sin vei, mye på grunn av bruddet, da i form av gjentatte rettshøringer, skyhøyt farsbidrag og andre utgifter knyttet til eksen.

DRISTIG: Blac Chyna, reality-stjernen Rob Kardashians omstridte ekskjæreste, vekket oppsikt på den røde løperen under BET Awards 2018. 30-åringen overlot lite til fantasien i dette vågale antrekket. Video: NTB Scanpix / Splash News Vis mer

Robs inntekter har nemlig rast vesentlig de siste årene. Han har ikke medvirket i familiens realityserie «Keeping Up With the Kardashians», men snarere konsentrert seg om sokke-selskapet sitt, Arthur James.

Det har endt med at de andre familiemedlemmene har måttet stille opp. Blant annet har han bodd hos storesøster Khloé Kardashian (36) i en periode.

Tidligere i år skal familien ha ment at det var Kylie Jenner (22) sin tur til å hjelpe storebroren økonomisk, ifølge Radar Online.

EKSER: Det har vært stor oppstandelse rundt Rob Kardashian og Blac Chyna. Her er de fotografert i 2016. Foto: NTB Scanpix
EKSER: Det har vært stor oppstandelse rundt Rob Kardashian og Blac Chyna. Her er de fotografert i 2016. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Han har fått så mye fra mammaen sin og Khloé i løpet av årene, så det er bred enighet om at det er Kylie sin tur til å hjelpe Rob. Alle er sammen om at de skal hjelpe ham med å få full omsorgsrett for Dream, sa en kilde til nettstedet.

I januar forespurte Rob nemlig hovedomsorg for datteren, som han deler med eksforloveden. Det førte han og eksen i retten, og ga flere utgifter.

LES OGSÅ: Slik svarer hun på romanseryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer