FLOTT PAR: I møtet med Se og Hør på Theatercaféen ga Lene Marlin og Kåre Conradi sine beste smil. Kvelden ble en stor opplevelse for begge. Foto: NTB Scanpix
FLOTT PAR: I møtet med Se og Hør på Theatercaféen ga Lene Marlin og Kåre Conradi sine beste smil. Kvelden ble en stor opplevelse for begge. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Kåre Conradi og Lene Marlin:

Er hverandres beste støtte

Kjærligheten gløder fremdeles mellom Kåre Conradi og Lene Marlin.

Publisert

Da skuespiller Kåre Conradi (46) tidligere i høst fikk æren av å få sitt portrett hengt opp på veggen til ærverdige Theatercaféen, var det én person som var like stolt som ham selv - kjæresten Lene Marlin (38).

Gløden mellom paret er fremdeles sterk, og blikkene de sendte til hverandre denne kvelden fortalte om trygghet og omsorg. I 2013 forlovet paret seg - og mange har siden ventet at kirkeklokkene skal ringe, men det er ikke skjedd.

Godt tonefølge

Det var Se og Hør som i kjølvannet av bruddet mellom Marian Aas Hansen (43) og Conradi i 2007, kunne avsløre at et nytt norsk superpar var på trappene.

Conradis nye flamme var artisten og hitmakeren Lene Marlin fra Tromsø.

Lenge prøvde paret å skjule forholdet, men da det danske bandet Saybia i november 2007 hadde konsert på Rockefeller i Oslo sentrum, fikk Se og Hør tatt det første bildet av dem sammen. Det var ingen tvil om at kjærligheten blomstret mellom de to profilene.

FORLOVET: Kåre og Lene forlovet seg i 2013. Her sammen i 2009. Foto: NTB Scanpix
FORLOVET: Kåre og Lene forlovet seg i 2013. Her sammen i 2009. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Forbildet

Som artist har Lene Marlin hatt en eventyrlig karriere med platesalg i millionopplag i Norge og utlandet.

I 2017 var hun med som dommer i TV 2-sendte «The Voice».

I 2014 fikk Marlin stor oppmerksomhet da hun åpnet seg opp om sine psykiske problemer og selvmordsplaner i et leserbrev, og hun ble også kåret til «Årets forbilde» av Se og Hør det samme året.

Hun rørte mange med sin tale da hun fikk prisen.

- Selv om det er mørkt og vanskelig, kan det bli bedre. Jeg har fått tilbakemeldinger fra 12-åringer til folk over 80 år. Jeg tror også alle av dere sliter litt av og til. La oss bli flinkere til å snakke om de alvorlige temaene, sa Lene den gang

Til Se og Hør fortalte Conradi at han er utrolig stolt av hvordan forloveden har taklet sine utfordringer.

- Folk stopper meg på gaten for å fortelle hvordan Lenes artikkel har påvirket deres liv. Det er tydelig at det er mange som får hjelp, og det var jo det som var målet med artikkelen også. Jeg er veldig stolt av henne og veldig glad for det som skjer, sa han.

FALT FOR STREKEN:Arild Midthun (54), med meritter fra Fantomet og Donald Duck, tegnet Conradi. - Jeg har alltid syntes at han har en fantastisk strek. En gang var han med i et TV-program der han tegnet meg på direkten. Det syntes jeg var skikkelig fint, så det var gøy at han hadde både tid og lyst til å portrettere meg igjen. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
FALT FOR STREKEN:Arild Midthun (54), med meritter fra Fantomet og Donald Duck, tegnet Conradi. - Jeg har alltid syntes at han har en fantastisk strek. En gang var han med i et TV-program der han tegnet meg på direkten. Det syntes jeg var skikkelig fint, så det var gøy at han hadde både tid og lyst til å portrettere meg igjen. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer

Heder

På Theatercaféen, var det Lenes tur til å være stolt. Portrettet av forloveden, tegnet av Arild Midthun, skulle henge på veggen blant andre legendariske kulturpersonligheter.

- Hva betyr Theatercaféen for deg, Kåre?

- Dette stedet har vært knyttet opp mot Nationaltheatret helt siden teaterets åpning, og gjennom min skuespillerkarriere har jeg jo vanket her i mange år. Det er ingen selvfølge at jeg skal få henge her på veggen, men det er selvsagt en ekstra stor ære, sier han åpenhjertig.

- Det er jo vanlig at etter forestillingene på teateret, kommer vi skuespillerne ofte hit over gaten for mat og drikke. Helt fra jeg var liten, har jeg vært her og sett på tegningene av stamgjestene. Nå er jeg selv blant dem.

- Når du og Lene er her, hva spiser dere?

- Det er vanskelig å si, de varierer jo menyen ofte. Jeg spiser det meste. Det er vel en fare for at jeg kommer hit oftere, nå som jeg har muligheten til gratis måltider, sier han med et smil.

- Du har ikke lagd noen skandaler her inne?

- Hehe. Nei, ikke så langt.

GODE SAMTALER:Skuespiller Ine Jansen (45, t.v.) var blant de mange gjestene til stede på Theatercaféen. Hun og Lene Marlin fant fort en hyggelig tone. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
GODE SAMTALER:Skuespiller Ine Jansen (45, t.v.) var blant de mange gjestene til stede på Theatercaféen. Hun og Lene Marlin fant fort en hyggelig tone. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer

Drar til England

Til Se og Hør kan Conradi også avsløre om sitt neste, store prosjekt.

- Jeg er i ferd med å starte et teaterkompani, et Ibsen-kompani. Vi skal ha premiere over nyttår i London med norske og britiske skuespillere, som skal spille sammen i «Fruen fra havet». Det vil være flere store profiler som skal medvirke, sier han med et lurt smil.

- Er det en drøm for deg som går i oppfyllelse?

- Ja, dette handler om å vise mer av det vi kan. Vi er liksom ikke eksperter, men vi har erfaringen med å spille Ibsen. Jeg synes det er gøy å vise dette utover landegrensene.

- Blir London basen for deg og Lene framover nå?

- Nei, jeg bor i Norge og er fast ansatt på Nationaltheatret, og er veldig glad for det.

LES OGSÅ: - Det er lite som skal til før det blir et helvette

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer