BORTSKJEMT: Pappa Kanye West elsker å skjemme bort lille North og kjøper klær og leker i dyre dommer for å holde datteren fornøyd.  Foto: Stella Pictures
BORTSKJEMT: Pappa Kanye West elsker å skjemme bort lille North og kjøper klær og leker i dyre dommer for å holde datteren fornøyd. Foto: Stella PicturesVis mer

- Er hun verdens mest bortskjemte barn?

Kim Kardashian og Kanye Wests datter får ekstravagante gaver til ettårsdagen.

SEOGHØR.NO: 15. juni er det ett år siden verdens mest omtalte par Kim Kardashian (33) og Kanye West (37) ble foreldre. Barnets stjernestatus var allerede sikret da paret avslørte at datteren fikk det spesielle navnet North West, og til tross for pappa Kanyes beskyttende natur er hun en av verdens største stjerner - knapt ett år gammel.

Det kommer derfor ikke overraskende at Kim og Kanye slår på stortromma når datteren fyller år. Avisen The Sun melder at paret har kjøpt en ekstremt sjelden, rosa perle på 400 karat til datteren.

De har også bestilt et lekehus til North - designet som en middelhavsvilla. Mini-huset har innlagt vann, air condition, kabel-TV og overflater i granitt og marmor og har en prislapp på rundt 300 000 kroner.

Kim satte ned foten

Herr og fru West vurderte også å kjøpe en gresk øy til datteren og kalle den North - helt til de så prislappen på 20 millioner kroner.

- Kanye er den mest ekstravagante - han hadde tatt helt av hvis ikke Kim satte foten ned, sier en kilde til The Sun.

Superparet har sans for luksus og det var ikke spart på noe da de 24. mai giftet seg under en overdådig seremoni i Firenze. Kim og Kanye arrangerte først en fest på palasset Versailles i Paris før de fløy alle gjestene til Firenze der Kardashian sa ja i en Givenchy-kjole verdt 12 millioner kroner.

LES OGSÅ: Avslørte babynyheten på TV