IDRETTEN VIKTIGST: - For meg er det viktigere å bli kjent for gode idrettsprestasjoner enn for utseendet, forteller Cathrine Larsåsen. Foto: SCANPIX
IDRETTEN VIKTIGST: - For meg er det viktigere å bli kjent for gode idrettsprestasjoner enn for utseendet, forteller Cathrine Larsåsen. Foto: SCANPIX Vis mer

Er hun verdens hotteste?

- Jeg er selvfølgelig beæret over dette, forteller den norske idrettsstjernen.

SEHER.NO: Cathrine Larsåsen (22) er svært lovende på friidrettsbanen. Men det er ikke bare i stavsprangkonkurranser at den norske idrettsjenta gjør seg bemerket.

På nettstedet Sportsnet.ca er det nå nemlig mulig å stemme fram 22-åringen til verdens hotteste idrettsstjerne - i konkurranse med flere store stjerner, som for eksempel Maria Kirilenko, Tatiana Grigorieva, Maria Sjarapova og Sasha Cohen.

- Jeg er selvfølgelig beæret over å være i et såpass eksklusivtselskap. Men for meg er det viktigere å bli kjent for godeidrettsprestasjoner enn for utseendet, forteller Cathrine Larsåsen til Seher.no.

Her kan du stemme fram Cathrine som verdens heteste idrettsjente (Ekstern lenke).


Det er altså Sportsnet som står bak kåringen, som har navnet "Hottest Female Athlete competition". Nettstedet har selv valgt ut de nominerte, mens det er opp til leseren å sette sin egen "ti på topp"-liste". Fra 7. desember av begynner offentliggjøringen av de ti folket mener faktisk er hottest av de nominerte.

Selv om det å få oppmerksomhet for utseende ikke er det viktigste for Larsåsen, innrømmer hun at det er smigrende.

- Som attraktivt sponsorobjekt teller summen av prestasjoner, profil og image – så det blir spennende å se hvor langt opp eller ned på denne listen jeg tilslutt havner. Uansett synes jeg det er kjempemorsomt bare å bli nevnt i selskap med noen av idrettens mest kjente kvinnelige profiler, forteller hun.

- Har du håp om å gå til topps i denne kåringen, Cathrine?

- Det kommer helt an på hvor mange som stemmer. Jeg er stolt bare av å være på listen, sier hun til Seher.no.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!

LES OGSÅ: For to år siden gikk han alene i Norge