Er hun syk igjen?

Det ser ikke ut som om ting ordner seg for Lindsay...

TYNN: Lindsay har mistet mange kilo siden 2004.  Den 168 cm høye jenta veier trolig rundt 45 kilo. Foto: All Over Press
TYNN: Lindsay har mistet mange kilo siden 2004. Den 168 cm høye jenta veier trolig rundt 45 kilo. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Det er ikke lenge siden "Bobby"-stjernen Lindsay Lohan (20) ble innlagt på rehab på grunn av sin hang til alkohol.

Etter en måned var hun ute, og fortalte at hun var klar for en ny giv, og at hun nå hadde lyst til å bli et godt forbilde for søsknene sine.

Men det mange stusser over, er hvorfor styrtrike "LiLo" raser ned i vekt. Noen vil ha det til at det bare er avholdenheten som har ført til at hun mister kiloene på naturlig vis, mens andre skal ha det til at hun, som så mange andre av kollegene, har fått spiseforstyrrelser igjen.

I oktober i fjor avslørte hun at hun har hatt både bulimi og anoreksi.

- Ekspertene som behandlet meg sa at jeg kunne dø hvis jeg ikke begynte å ta vare på meg selv, sa Lindsay, og la til at hun også hadde brukt narkotika da hun var slankesyk og deprimert.

Nå venter flere av Lohans tilhengere på å få høre flere "Confessions of a Teenage Drama Queen" ...

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer