Er hun singel igjen?

Vakre Megan Fox går ikke med forlovelsesringen lenger...

UTEN RING: Megan Fox ryktes å være singel igjen... Foto: All Over Press
UTEN RING: Megan Fox ryktes å være singel igjen... Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
LOS ANGELES (Seher.no): Den sexy skuespilleren Megan Fox (22) ble tidligere i år kåret til verdens vakreste kvinne og omtales som den nye Angelina Jolie (33).

I fjor forlovet hun seg med kjæresten og "Beverly Hills 90210"-stjernen Brian Austin Green (34), men nå ryktes det at Fox skal ha fått kalde føtter i forhold til et eventuelt bryllup.

Da hun 1. juni dukket opp på MTV Movie Awards i Los Angeles uten både forloveden og forlovelsesringen begynte ryktene å svirre i filmbyen for alvor.

Ifølge Star magazine har ikke den mørke skjønnheten blitt sett med ringen på måndesvis. Noe en kilde hun har jobbet sammen med på filmen "Jennifer's" bekrefter til bladet.

- Jeg har aldri sett henne med en forlovelsesring. Jeg trodde faktisk hun og Adam Brody, som også spiller i filmen, hadde noe på gang. De var veldig flørtete med hverandre og hang alltid sammen når de ikke filmet.

Det har også tidligere kommet frem at Austin Green hater at kjæresten spiller inn nakenscener og er veldig overbeskyttende ovenfor henne. Selv har Fox et veldig avslappet forhold til nakenhet og har stilt toppløs i japanske Rolling Stones.

Likevel benekter Foxs gode venninne, skuespiller Jennifer Blanc, at paret har gjort det slutt.

- Hun bruker ringen noen ganger, men jeg har aldri spurt henne hvorfor hun ikke har den på hele tiden.

LES OGSÅ: Sjekket opp Megan Fox i bare trusa

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer