Er hun sammen med Hollywoodstjernen igjen?

Et halvt år etter bruddet omtaler amerikanske nettsteder norske Sophia Lie og Josh Hartnett som kjærester igjen.

FORELSKET IGJEN? Josh Hartnett og norske Sophia Lie har tilbragt mye tid sammen i det siste, men har fremdeles ikke bekreftet at de er sammen igjen.  Foto: Stella Pictures
FORELSKET IGJEN? Josh Hartnett og norske Sophia Lie har tilbragt mye tid sammen i det siste, men har fremdeles ikke bekreftet at de er sammen igjen. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I oktober avslørte den norske modellen Sophia Lie (22) at forholdet med den amerikanske Hollywood-stjernen Josh Hartnett (32) var over etter at de skal ha vært sammen i over ett år.

Ifølge kilder nær Sophia var det Josh sine familieplaner som kom i veien for forholdet.

– Josh ønsket seg et roligere og mer tilbaketrukket liv. Han ville stifte familie. Dessverre var ikke Sophia klar for dette og derfor gjorde hun det slutt. De var rett og slett på forskjellige plan i livet. Hun reiser mye og ønsker å satse for fult på karrieren sin som modell, sa en venn av paret til Se og Hør i høst.

Men nå omtaler amerikanske kjendisnettsteder de to som et par igjen.

- Josh Hartnett og kjæresten Sophia Lie, var fredag på gåtur sammen i West Village i New York, skrev PopSugar i forrige uke.


Paret har blitt fotografert sammen flere ganger i den amerikanske metropolen de siste ukene, men har så langt ikke bekreftet at de er sammen igjen.

Da Josh Hartnett sist var med kjæresten i Oslo, i august 2009, dro han og Sophia blant annet på konsert med Datarock under Øya-festivalen og på fest på nattklubben «Barbeint».

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: På byen med sin norske kjæreste   

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer