TILDEKKET: Britiske paparazzier går mann av huse for å få tak i bilder av Alyona Haynes. Det ryktes nemlig at hun er Christiano Ronaldos nye flamme... Foto: STELLA PICTURES
TILDEKKET: Britiske paparazzier går mann av huse for å få tak i bilder av Alyona Haynes. Det ryktes nemlig at hun er Christiano Ronaldos nye flamme... Foto: STELLA PICTURESVis mer

Er hun Ronaldos nye flamme?

- Det så ut som tekstmeldingene var skrevet av en syvåring...

SEHER.NO: Christiano Ronaldo (23) er kjent for sin enorme appetitt for kvinner.

Nå går ryktene om at fotballstjernen har funnet tonen med ukrainske Alyona Haynes (25), som nylig separerte seg fra ektemannen John Haynes (50).

Ifølge The Sun møttes Ronaldo og Haynes på en eksklusiv restaurant. Siden da skal de to ha vært på minst åtte stevnemøter - og sjarmøren skal ha bombardert jenta med tekstmeldinger, kan avisa melde.

- Det er enda tidlig, men Ronaldo virker svært interessert i henne, og har vært sammen med henne på svært eksklusive restauranter, sier en venn av skjønnheten.

Se bilde av de to sammen her! (ekstern lenke)

Utenom å være ansikt utad for et datingselskap som formidler russiske kvinner til britiske menn, jobber hun til daglig i moteavdelingen i Selfridges i Manchester.

Men det er ikke det hun drømmer om å gjøre resten av livet.

- På et av stevnemøtene fikk hun ham til å le da hun fortalte at en av drømmene hennes er å åpne en katteoppdrett. Hun elsker dyr, spesielt katter, fortsetter kilden.

25-åringens fraseparerte ektemann John anklager nå Ronaldo for å ha ødelagt ekteskapet.

John skal ha krevd skilsmisse etter at han hadde funnet 49 tekstmeldinger fra Ronaldo på Alyonas mobil. 

- Jeg så tekstmeldinger komme fra ham med hans nummer, lagret som Ronaldo, har han sagt ifølge kilden.

Og John skal ikke ha blitt imponert over verken Christiano eller SMS-ene.

- De så ut som om de var skrevet av en syvåring. Det var skrevet på forferdelig engelsk, og de nevnte Portugal. De var flørtende. Det var ting som: "Savner du meg, baby? Jeg savner deg". Jeg gikk ut i fra at hun flørtet med en servitør som akkurat hadde kommet hit fra Portugal. Jeg ante ikke at det var han.

Og ifølge John, er ikke Christano den skarpeste kniven i skuffa.

- Han er ikke intelligent i det hele tatt. Alyona er en svært intelligent kvinne, så jeg kan ikke forestille meg hva de prater om når de møtes. Jeg kommer ikke på noe.
Men om Christiano og Alyona blir et par, gjenstår å se...

- Det er ikke en skikkelig romanse på gang enda, men det virker som om det er i ferd med å skje. De har planlagt å møte hverandre igjen.

Har du tips om kjendisene? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: Fant Ronaldos sex-tekstmeldinger

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.