Er hun redd for å bli glemt?

- Hun liker å vise frem det hun har betalt for. Se video!

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Reality-babe Heidi Montag (26) går aldri av veien for å vise fram sin kunstige kropp, og i redsel for å bli glemt i glamour-fylte Hollywood lekte hun seg med 200 000-kronerskroppen foran kamera på stranden i Santa Barbara.

Blondinen ble kjent da hun var med i reality-serien «The Hills» på MTV, som «portretterte» bortskjemte rikmannsbarn fra fasjonable Los Angeles, og skrev seg inn i historiebøkene da hun i 2010 gjennomgikk svimlende ti skjønnhetsoperasjoner på én dag.

HER KAN DU SE DENNE UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND-TV

26-åringen har tidligere har uttalt at hun angrer på operasjonene, men er allikevel ikke blyg når det kommer til å vise seg fram på stranden.

- Jeg kunne ønske at jeg ikke hadde tatt dem. Jeg kunne ønske at jeg kunne gått tilbake i tid og ikke gjort en eneste operasjon. Jeg ble så opphengt i Hollywood, i meg selv - og i mitt image, har Montag tidligere uttalt.

Se video av den opererte stjernen øverst i saken!

VINN FLOTTE PREMIER - SE VÅR JULEKALENDER HER
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Heidi Montag koste seg med frekke strippere  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer