PREGET: Forholdet mellom Angelina og Brad skal ha blitt svært preget av den siste tids medieoppslag og de utallige spekulasjonene om brudd.  Foto: All Over Press
PREGET: Forholdet mellom Angelina og Brad skal ha blitt svært preget av den siste tids medieoppslag og de utallige spekulasjonene om brudd. Foto: All Over PressVis mer

Er hun på vei ut?

Angelinas boligjakt setter fart på brudd-rykter...

SEHER.NO: Forholdet mellom Angelina Jolie (34) og Brad Pitt (45) har vært et av den siste tidens heteste temaer.

Stadig flere medier melder at det skranter for paret, og at det går mot et brudd.

Blant ryktene som sirkulerer er at Brad skal ha gjennopptatt kontakten med ekskona Jennifer Aniston (40), at paret sover i forskjellige hus og at Angelina jobber så mye at samboeren har fått nok.

Paret satte en midlertidig stopper for ryktene, da de viste seg sammen på filmfestivalen i Cannes. Kort tid etter gikk de også ut mot rykteflommen og benektet at de har planer om å splitte opp deres store familie.

Nå har imidlertid Angelina satt fart i spekulasjonene nok en gang.

Flere medier, deriblant Aftonbladet-magasinet Klick, melder nemlig at 34-åringen, som nylig ble kåret verdens mektigste kjendis, er på boligjakt, og planlegger å ta med seg barna og flytte fra Brad.

Oscar-vinneren skal ha vært og sett på et hus i Laurel Canyon i LA i forrige uke, og kilder hevder at hun falt pladask for eiendommen, som omtales som "perfekt for en liten familie".

Filmstjernen skal også ha vist interesse for en lekker villa på Algarve-kysten i Portugal.

Den siste tidens krangling og medieoppslag skal ha tæret veldig på forholdet mellom de to superstjernene, og nylig skal de ha hatt en kjempekrangel foran flere venner.

- De hadde en kjempekrangel om politikk. Angie bannet og endte opp med å kaste et glass vin i ansiktet på Brad. Han ble bare stående der med vin i hele ansiktet. Han virket helt forferdet over Angies oppførsel, forteller en kilde.

Dersom det viser seg at alle ryktene stemmer, og at det går mot et brudd mellom de to, risikerer det å bli en svært omfattende pengestrid.

Parets felles formue er regnet til flere milliarder. I tillegg ville omsorgsretten for deres seks barn, Maddox (7), Pax (5), Zahara (3), Shiloh (2) og tvillingene Vivienne og Knox (11 mnd)., bli et vanskelig tema.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ:  - Hun sniker seg inn i underbevisstheten!