IKKE BRA: Jane Goldmans (fra venstre) svært utringede rosa kjole klæsjet med håret, Katie Price så ut som Barbie og Courtney Love så ut som hun vanket på strøket denne uken.
IKKE BRA: Jane Goldmans (fra venstre) svært utringede rosa kjole klæsjet med håret, Katie Price så ut som Barbie og Courtney Love så ut som hun vanket på strøket denne uken. Vis mer

- Er hun på vei til strøket?

Her er ukens verst kledde... Se bilder og stem!

SEHER.NO:  Påskehøytiden er endelig i gang, og mens vi her hjemme nyter appelsiner, kvikklunsj og lange skiturer, bruker kjendiskvinnene i LA påskeferien til å gå på premierer, motefester og shopping-turer. 

Men selv om det nå er ferie, betyr ikke det at Seher.no legger ned motepisken med det første.

For feriemodus eller ei, når man er superstjerne kan man ikke hvile på laubærene når det gjelder valg av antrekk.


Og i likhet med tidligere uker, var det også denne uken flere kvinner som gikk på en kles-smell.

I forrige uke toppet modell og glamourpike Phoebe Price (31) «ukens verst kledde»-kåring, da hun troppet opp på shopping i LA iført en ankellang, hippieinspirert lilla kjole, en lilla-rosa påfugl-lignende vest og sorte gladiatorsandaler.

For å gjøre det hele ekstra ille, hadde Price også «pyntet opp» antrekket ved å sette en svamplignende blomst i håret, mens hun bar sin lille «veskehund» under den ene armen.

Så heslig var antrekket at Seher.nos lesere stemte henne rett til topps over de verst kledde.

Denne uken vil det ikke overraske om den britiske glamourmodellen og realitystjernen Katie «Jordan» Price (31) når langt opp på motetabbe-listen.

31-åringen er ikke akkurat kjent for å kle seg spesielt bra, og har en forkjærlighet for plagg som overlater litt for lite til fantasien.

Denne uken hadde imidlertid glamourmodellen kledd på seg, til en foranding. Men valg av antrekk var likevel ikke heldig.

Iført en rosa fuskpels-vest, rosa t-skjorte, rosa uggs, et kort-kort olaskjørt og ekstreme mengder brunkrem, så det ut som om Price hadde rotet seg inn i klesskapet til Barbie. Og med en like rosa-kledd Alex Reid ved sin side kunne paret modellert for en Hubba Bubba-reklame. 

Hvem mener du er ukas verst kledde? Stem til høyre!

Manusforfatter og tv-personlighet Jane Goldman (39) kunne også lagt en demper på rosa-bruken denne uken.

Som om hennes selvlysende hår ikke ga henne nok oppmerksomhet, hadde 39-åringen også tatt på seg en ekstremt utringet rosa kjole på premieren av «Kick Ass» i London.

Toppen på kjolen var så lav og trang at tv-stjernens enorme byste var i ferd med å velte ut mens hun poserte for fotografene.

Heldigvis stod ektemannen Jonathan Ross parat til å dytte dem inn igjen før paparazziene fikk foreviget bildet...

Rocker Courntey Love (45) har flere ganger havnet på «ukens verst kledde»-listen, og denne uken var intet unntak. 

På shopping i New York i helgen så 45-åringen enda mer sliten ut enn hun pleier, og med en brunstrikket genser, gjennomsiktige mønstrede strømper og det som lignet en neglisjékjole, var rockeren et merkelig skue der hun trasket gatelangs i Soho.

Usminket, blek og med håret til alle kanter var det tydelig at alderen og den harde livsstilen er i ferd med å ta innpå stjernen, og 45-åringen lignet mer på en kvinne som jobber på strøket enn en glamourøs rockestjerne.

«CSI»-skuespiller Marg Helgenberger (51) har så langt klart å holde seg ute av motekritikernes søkelys. Men da tv-stjernen var ute og nøt et måltid i Hollywood lørdag klarte hun ikke skjule seg for paparazzifotografene.

Og synd var det, for den ellers så velkledde 51-åringen hadde tydeligvis latt feriemodusen gå seg til hodet, og tatt på seg et antrekk som hadde sett bedre ut hjemme i tv-stua, enn på en glamourøs restaurant.

Først og fremst burde Helgenberger visst bedre enn å ikle seg tights når du har passert de 50, og da særlig tights som bare når deg midtveis på leggen.


For det andre kunne hun kanskje holdt seg til én kjole, istedetfor å ha en svart skinnkjole innerst og grå bomulskjole ytterst.

Med et rosa skjerf snurret tett rundt halsen, en halvlukket skinnjakke og null sminke ble helhetsinntrykket ikke bra, og tv-stjernen ble seende langt eldre ut enn hun egentlig er.

Den britiske tv-personligheten og Miss Great Britain-stjernen Liz Fuller (34) er også en av dem som ikke helt kan det å kle seg etter alderen.

Og i likhet med Helgenberger fikk 34-åringens antrekk under premieren på «Clash of the Titans» i London henne til å se langt eldre ut enn hun pleier.

«Harry» er det beste ordet å bruke om den åletrange skinnbuksen, utringede lyseblå silketoppen, samt de knehøye svarte støvlettene tv-stjernen hadde tatt på seg.

Og antrekket ble ikke mindre ille av at hun hadde tatt på seg et glorete Dolce & Gabbana belte for å markere livet.

Kanskje ikke det verste antrekket denne uken, men absolutt ikke noe å skryte av...

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Én av dem er stil-ikon