BORTE FRA TRENING: Wayne Rooney skal ha vært borte fra Manchester Unites trening mandag. Nå er spekulasjonene i gang om at kona Coleen er på fødestua. Foto: All Over Press
BORTE FRA TRENING: Wayne Rooney skal ha vært borte fra Manchester Unites trening mandag. Nå er spekulasjonene i gang om at kona Coleen er på fødestua. Foto: All Over PressVis mer

Er hun på fødestua?

Ektemannens frafall setter i gang ryktene.

SEHER.NO: Fotballstjernen Wayne Rooney (24) var ikke å se på treningsfeltet til Mancher United mandag, og dermed er spekulasjonene i britisk presse i gang om at kona Coleen er på fødestua, ifølge Sky.

Heat magazine skal også ha kilder som har sett TV-programlederen sjekke inn på et sykehus i Liverpool søndag, og hun skal ikke ha kommet ut igjen ennå.

Coleen hadde termin 24. oktober, på Waynes 24-årsdag, og er nå åtte dager på overtid.

Dette er parets første barn. De to giftet seg i 2008.

Det er tidligere blitt hevdet at paret skal ha takket nei til å selge bildene av babyen for 9 millioner kroner. Men nå skal det være nye forhandlinger mellom paret og OK! om å få de første bildene.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901 (kr 1)!

LES OGSÅ: Nekter å selge babyen