DEN NAKNE SANNHET?: Rihanna strålte og var tydelig fornøyd med sin spesielle kjole, da hun viste den fram på den røde løperen under Grammy-utdelingen. Foto: All Over
DEN NAKNE SANNHET?: Rihanna strålte og var tydelig fornøyd med sin spesielle kjole, da hun viste den fram på den røde løperen under Grammy-utdelingen. Foto: All Over Vis mer

Er hun naken under juletrepynten?

Rihannas Grammy-kostyme overlot ikke mye til fantasien...

Publisert
SEHER.NO: Mens lady Gaga stod for den mest bisarre Grammy-ankomsten, da hun gjemte seg i en «kunstig livmor», var det popartisten Rihanna som stod for kveldens dristigste kjole under søndagens musikkfest.

Brudekjolen signert designeren Jean Paul Gaultier ga inntrykk av at «Umbrella»-sangerinnen var helt naken under de få stoff-strimlene som var surret rundt henne, men selv ville Rihanna ikke kommentere tilskuernes spekulasjoner.

Alle mote-ekspertene var imidlertid ikke like imponert over kjolevalget. Den britiske avisa The Sun sammenligner henne med et juletre.

- Det minner om billig julepynt, skriver avisens Hollywood-ekspert, Gordon Smart, i en kommentar.

Det er imidlertid ikke bare kvinner som har falt for den spesielle kjolen.

I januar brukte Gaultier den androgyne herremodellen Andrej Pejic til å vise frem kreasjonen under et moteshow i Paris.

Kanskje får vi se noen mannlige kjendiser i den samme kjolen på Oscar-utdelingen 28. februar?
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Rumpa mi fikk ikke plass i kjolen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer