PÅ FLØRTERN: Bar Rafaeli skal ha funnet tonen med den brasilianske playboyen Rico Mansur i St. Tropez denne uken.  Foto: All Over Press
PÅ FLØRTERN: Bar Rafaeli skal ha funnet tonen med den brasilianske playboyen Rico Mansur i St. Tropez denne uken. Foto: All Over PressVis mer

Er hun kapret igjen?

Supermodell Bar Rafaeli på flørtern med brasiliansk playboy...

SEHER.NO: Supermodell Bar Rafaeli (24) ser ikke ut til å ha brukt lang tid på å komme over bruddet med Hollywoodkjekkas Leonardo DiCaprio.

Sports Illustrated-modellen og filmstjernen gjorde det slutt for kun én måned siden, men allerede nå ser det ut til at skjønnheten har funnet seg en "rebound".

Tidligere denne uken ble Rafaeli observert i het flørt med den brasilianske polo-spilleren og notoriske playboyen Ricardo "Rico" Mansur (34) på en nattklubb i St. Tropez, skriver People.

Dette er imidlertid ikke første gang den brasilianske kjekkasen kobles opp mot en internasjonal toppmodell.

Tidligere har han nemlig datet Bars "hovedrivalinne" Gisele Bundchen, samt supermodell Isabeli Fontana.

Ifølge øyenvitner på nattklubben skal Mansur og Rafaeli ha virket svært betatt av hverandre, der de stod og lo, flørtet og drakk øl.

Kilder har hevdet at årsaken til bruddet mellom Bar og Leo, som var sammen i tre år,  var at supermodellen ønsket at forholdet skulle bli mer seriøst.

- Hun ønsket at ting skulle gå fortere enn han ville. Hun ville at de skulle flytte sammen, så han avsluttet det, sa en venn av paret etter bruddet.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Se, nå har det skjedd igjen!