Er hun Hollywood-stjernens nye flamme?

På romantisk spasertur i Paris med ukjent brunette.

PÅ SPASERTUR: Hollywood-stjernen Owen Wilson og kvinnen som skal angivelig være hans nye kjæreste ble avbildet på tur i Paris mandag kveld.  Foto: Stella Pictures
PÅ SPASERTUR: Hollywood-stjernen Owen Wilson og kvinnen som skal angivelig være hans nye kjæreste ble avbildet på tur i Paris mandag kveld. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Hollywood-stjernen Owen Wilson (41) ser endelig ut til å ha funnet lykken igjen, etter det mangeårige og svært turbulente forholdet til skuespillerkollega Kate Hudson (31). 

Mandag denne uken ble nemlig Wilson observert på en romantisk spasertur i Paris, hvor han for tiden spiller inn Woody Allens nye film «Midnight in Paris», med en ukjent brunette, skriver nyhets- og bildebyrået X17online.com.

Skuespilleren, som er kjent fra filmer som «Wedding Crashers» og «Marley & Me», og hans nye flamme var på kveldstur i den franske hovedstaden for å lufte Wilsons hund.

Og det var lett å se at det er hete følelser mellom de to, da de flørtet, lo og tøyset med hverandre hele tiden.

Wilson har de siste årene fått mye oppmerksomhet for sitt av-og-på forhold til «Nine»-stjernen Kate Hudson. Stjernene begynte å date i 2006, men gikk hvert til sitt i 2007.

Etter bruddet gikk Owen inn i en tung depresjon, og forsøkte tilslutt å ta livet sitt.


I 2008 ble de nok en gang koblet til hverandre, og vinteren 2009 bekreftet paret at de hadde funnet tilbake til hverandre.

Senere samme år tok forholdet slutt for annen gang, denne gangen uten de dramatiske følgene fra 2007.
 
Hudson har i ettertid hatt et forhold til baseball-spilleren Alex Rodriguez, og har den siste tiden blitt koblet til Muse-rockeren Matthew Bellamy.

Wilson på sin side, har holdt seg ute av rampelyset privat, men nå ser det altså ut til at han har funnet kjærligheten igjen.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ:- Hun ga ham tre sjanser