- Alexandra og Danny kunne ikke få nok av hverandre, sier en kilde om det som skal ha vært en date mellom Danny Cipriani og Alexandra Burke. Foto: Stella Pictures
- Alexandra og Danny kunne ikke få nok av hverandre, sier en kilde om det som skal ha vært en date mellom Danny Cipriani og Alexandra Burke. Foto: Stella PicturesVis mer

Er hun hans nye kjæreste?

- De flørtet som kjærlighetssyke tenåringer, sier en kilde.

SEHER.NO: Ryktene er igang for fullt om at den britiske sangeren Alexandra Burke (21) skal ha funnet tonen med idrettsstjernen Danny Cipriani (22) etter at paret ble observert sammen under det som blir omtalt som en intim middag sammen onsdag denne uka.

«Bad Boys»-sangerinnen skal ha sluttet seg til Cipriani og begitt seg til et romantisk måltid på Cottons restaurant i Nord-London før de senere dro videre til Chinawhite nattklubb i den engelske hovedstaden, skriver Contactmusic.

Til Heatworld.com forteller flere kilder at de har sett de to kysse og flørte gjennom hele kvelden og natten.

- Alexandra og Danny kunne ikke få nok av hverandre. De kysset hverandre på halsen og flørtet som kjærlighetssyke tenåringer, sier en av kildene til nettstedet.
 
En representant for Burke bekrefter at paret var sammen den aktuelle kvelden, men nekter å kommentere romanseryktene ytterligere.

Tidligere denne måneden ble Cipriani, som nylig gikk ut av et forhold med modellen og skuespilleren Kelly Brook(30), linket til Lindsay Lohan (24).

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:
- Lindsay hadde alkohol i blodet