Amal Clooney:

Er hun gravid?

Nye bilder av paret får graviditets-ryktene til å svirre.

KOMMENDE FORELDRE?: Om ryktene stemmer kan 2017 bli et spennende år for Amal og George. Da blir de nemlig foreldre sammen for første gang. Foto: Scanpix
KOMMENDE FORELDRE?: Om ryktene stemmer kan 2017 bli et spennende år for Amal og George. Da blir de nemlig foreldre sammen for første gang. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert

SEOGHØR.NO: Etter ett år som kjærester ga superparet George Clooney (55) og Amal Clooney (38) hverandre sine ja i september 2014.

Nå spekuleres det i om duoen venter sitt første barn.

Det er over to måneder siden George og Amal har blitt fotografert sammen, og etter at de dukket opp på visningen av filmen «The White Helmets» mandag kveld er det flere som mener at den vakre advokatens vanligvis så slanke midje har forandret seg.

I «Good Morning Britain» onsdag diskuterer blant annet programlederne Piers Morgan, Arnold Richard og Susanna Reid om det er en liten babymage som skjuler seg under kjolen eller om det kun er formen på kjolen som får det til å se ut som om hun kanskje er gravid, skriver Daily Mail onsdag.

- De har virkelig fått fart i ryktene nå. Det ser ut som om det er en liten babymage under der. Eller kan det bare være kjolens form eller bare litt vind? undres Richard Arnold, ifølge nettstedet - som publiserer flere bilder av Amal i den blomstrete kjolen.

BAR MAGE FOR TRE MÅNEDER SIDEN: George og Amal har ikke blitt avbildet sammen siden oktober. Foto: Scanpix
BAR MAGE FOR TRE MÅNEDER SIDEN: George og Amal har ikke blitt avbildet sammen siden oktober. Foto: Scanpix Vis mer

Piers Morgan er usikker og kommer med sin egen teori.

- Dette er hva jeg tror: Kanskje ikke akkurat i Amal Clooneys tilfelle, men i de mange moderne kjendissaker så selger stjernene babybildene selv til pressen. Og når de gjør dette har de selv åpnet seg for offentligheten og har ingenting å klage på.

- Det tror jeg ikke Amal ville gjort, legger Susanna Reid til.

The Mirror omtaler også babyryktene.

«På bildene fra filmvisningen ser det ut som om Amals vakre kjole har lagt seg fint over en liten babymage. Men det kan hende hun også bare hadde spist et stort måltid eller overspist i juleferien», skriver nettstedet.

Paret selv har foreløpig ikke kommentert saken.

Vil ha barn

Om det stemmer at Amal er gravid - kommer ikke det som noe sjokk. En kilde nær paret avslørte nemlig i november at de prøver å få barn.

FORKJEMPER: Amal er en anerkjent menneskerettsforkjemper.
FORKJEMPER: Amal er en anerkjent menneskerettsforkjemper. Vis mer

- Amal begynner prøverørsbehandling nå, hevdet en kilde nær ekteparet overfor magasinet InTouch den gang.

- Siden hun har fylt 38 år, har legen hennes sagt at hun ikke har noen tid å miste! uttalte kilden om Amal.

- Amal er mitt livs kjærlighet

I mange år var George Clooney en av verdens mest ettertraktede ungkarer.

Han datet den ene skjønnheten etter den andre, men ingen klarte å få ham til å slå seg til ro for godt.

Da Clooney skilte seg fra kona Talia Balsam (57) i 1993, etter kun to års ekteskap, sverget han nemlig at han aldri skulle gifte seg igjen.

Og selv om kjærester som Elisabetta Canalis (38) og Stacey Keibler (37) skal ha hatt et håp om å tilbringe resten av livet med kjekkasen, så nektet Clooney å gi etter for bryllupsmas.

Saken fortsetter under bildet.

EKS-KJÆRESTER: Fra 2009 til 2011 var Clooney sammen med den italienske skuespilleren Elisabetta Canalis. En måned etter bruddet innledet han et forhold til den tidligere wrestleren Stacy Keibler. To år senere ble det slutt mellom dem også. Foto: NTB Scanpix
EKS-KJÆRESTER: Fra 2009 til 2011 var Clooney sammen med den italienske skuespilleren Elisabetta Canalis. En måned etter bruddet innledet han et forhold til den tidligere wrestleren Stacy Keibler. To år senere ble det slutt mellom dem også. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Men så, i oktober 2013, traff kjekkasen den 16 yngre toppadvokaten, Amal Alamuddin, og pipa fikk plutselig en helt annen låt.

Etter bare et halvt år som kjærester gikk «Ocean's Eleven»-stjernen ned på kne og fridde til den britiske skjønnheten.

I fjor avslørte George Clooney at han aldri har hatt det bedre enn han har det i dag.

- Ikke i min villeste fantasi kunne jeg se for meg at jeg noen gang skulle bli så lykkelig i et forhold som det jeg er nå, avslører han til Esquire magazine, ifølge UsWeekly.com.

- Som 52-åring fant jeg mitt livs kjærlighet, og jeg er utrolig lykkelig.

LES OGSÅ: Obama hyllet kona i talen sin. Nå rører svaret hennes alle.

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer