- Er hun gravid?

- Enten har hun lagt på seg, valgt en uheldig kjole - eller så er hun gravid.

GRAVID?: Nå har Gwen Stefani Stefani enten lagt på seg, valgt en uheldig kjole - eller så er hun gravid, mener Radar Online. Foto: Stella Pictures
GRAVID?: Nå har Gwen Stefani Stefani enten lagt på seg, valgt en uheldig kjole - eller så er hun gravid, mener Radar Online. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO:  Gwen Stefani så fantastisk ut 15 april, da hun entret den røde løperen i Beverly Hills - men er det en liten babymage vi ser?

Stefani og ektemannen Gavin Rossdale (44) har fra før sønnene Kingston (3) og Zuma (1). Tidligere i år sa sangerinnen til magasinet InStyle, at hun ikke planlegger ett nytt barn - men det som skjer, det skjer.

- Jeg planlegger ikke å få et nytt barn. Men det er jo ikke opp til meg uansett. Det å få barn er mirakler, så vi får bare vente se, sier hun.

Den amerikanske nettsteder RadarOnline, mener dette kan bety at det er en liten baby i vente.

- Min biologiske klokke tikker, og jeg føler at tiden renner fra meg for å få et tredje barn, sa hun til InStyle 19 april.

Stefani har roet ned popkarrieren etter at hun ble mamma til sjarmtrollene Kingston (3) og Zuma, men ser ikke ut til å savne showbiz-livet.

Nå spekulerer fansen i om Stefani - som tidligere i år ble kåret til en av verdens 20 beste kjendismødre - går mot enda en familieforøkelse, kanskje i håp om å gi en søster til sine to sønner...

Bli fan av Seher.no på Facebook her.


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 


LES OGSÅ: Kåret til verdens beste kjendismamma