OMRINGET AV RYKTER: Lily Allen kan være gravid, ifølge den engelske avisen The Sun. Foto: All Over Press
OMRINGET AV RYKTER: Lily Allen kan være gravid, ifølge den engelske avisen The Sun. Foto: All Over Press Vis mer

Er hun gravid?

Spekulasjonene rundt popstjernen er igang for fullt.

SEHER.NO:  For bare noen dager siden uttalte popstjernen Lily Allen (24) at hun følte seg klar for å få en liten baby. Dermed er spekulasjonene igang for fullt i britiske medier.

En drøy uke er gått siden bildene av en gråtende Lily Allen gikk verden rundt etter at hun overvar det engelske fotball-laget Fulhams tap mot Atletico Madrid i Europa League-finalen. Men det er ikke disse bildene som bygger opp om de nye ryktene, Allen ble nemlig nylig tatt bilde av etter at hun nettopp hadde forlatt apoteket.

På magen har hun noe som minner mistenkelig om en babykul, skriver The Sun.

På apoteket kjøpte Lily en flaske med «Floradix», et jernsupplement. Og som den engelske avisen skriver finnes det flere grunner til at man vil tilføre kroppen mer jern. Graviditeter er en av dem...

Det faktumet at popstjernen ikke har blitt observert på byen på lang tid, er også med på å bygge opp babyryktene, mener avisen.


I februar avslørte 24-åringen at hun i lengre tid har slitt med selvbildet sitt. Allen mener nemlig at hun lider av angst, som gjør at hun tror at hun er overvektig.

Popstjernen Lily Allen (24) har en figur de fleste bare kan drømme om, men stjernen har i lengre tid slitt med selvbildet sitt.

- Når jeg ser meg i speilet seg jeg en som er mye mer overvektig enn det jeg er. Det er psykisk. Jeg tror at jeg ligner på Michelle McManus, uttalte hun den gang til Love Magazine, ifølge Daily Mail.

Bli fan av Seher.no på Facebook her. 

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Dette er beina til en 24-åring