<strong>GRAVIDERYKTER:</strong> Amerikansk presse spekulerer nå i om Drew Barrymore og forloveden Will Kopelman venter barn etter at skuespilleren ble fotografert med ultralydbilder.  Foto: All Over Press
GRAVIDERYKTER: Amerikansk presse spekulerer nå i om Drew Barrymore og forloveden Will Kopelman venter barn etter at skuespilleren ble fotografert med ultralydbilder. Foto: All Over Press Vis mer

Er hun gravid?

Drew Barrymore ble sett med ultralydbilder.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Gravideryktene svirrer rundt «E.T»-stjernen Drew Barrymore (37) om dagen.  Skuespilleren har, etter flere mislykkede forhold, funnet lykken med kunstkonsulenten Will Kopelman (34) og sammen planlegger de nå bryllup.

Mange har lagt merke til at filmstjernen stråler litt ekstra om dagen, noe som har ført til spekulasjoner om Barrymore venter barn. Nå forsterkes ryktene etter at TMZ på tirsdag publiserte bilder av blondinen som holder det som ser ut som ultralydbilder mens hun går ut av et legekontor.

TMZ har vært i kontakt med skuespillerens talsperson som verken vil bekrefte eller avkrefte nyheten. 

Kilder nær stjernen har tidligere røpet at Drew er klar for å starte en familie med Will. 

- Hun er veldig klar for å få ring på fingeren og få barn, sa en av stjernens venner til nettstedet Us Magazine.

37-åringen har ikke alltid hatt hell i kjærlighet. Hun har to mislykkede forlovelser og ekteskap bak seg.  I 1994 giftet hun seg med bartenderen Jeremy Thomas, men paret gikk hvert til sitt etter kun to måneder. Syv år senere giftet hun seg med komikeren Tom Green og forholdet varte litt over ett år.

Stjernen har ingen barn fra noen av forholdene.

Nå ser det endelig ut til at Barrymore har funnet drømmeprinsen, og paret gjorde forlovelsen offentlig i januar.

- Vi gleder oss til et flott år som vi kan bruke til å gjøre fantastiske ting sammen. Det blir et eventyr, sa Drew tidligere i år på det amerikanske talkshowet Anderson.
  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Fikk diamanter på fingeren  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer