SKJULER HUN EN HEMMELIGHET?: Det er flere som nå undrer seg om den britiske skuespilleren venter barn med ektemannen Marcus Mumford, etter at hun troppet opp i denne Dior-kjolen på rød løper da hun promoterte filmen «Far From The Madding Crowd» i London denne uken. Foto: NTB Scanpix /Stella Pictures
SKJULER HUN EN HEMMELIGHET?: Det er flere som nå undrer seg om den britiske skuespilleren venter barn med ektemannen Marcus Mumford, etter at hun troppet opp i denne Dior-kjolen på rød løper da hun promoterte filmen «Far From The Madding Crowd» i London denne uken. Foto: NTB Scanpix /Stella PicturesVis mer

- Er hun gravid?

Spekulasjonene er i gang etter at skuespiller Carey Mulligan dukket opp i «posete» Dior-kjole.

SEOGHØR.NO: Den britiske skuespilleryndlingen Carey Mulligan (29) var denne uken i London for å promotere sin siste film «Far From The Madding Crowd», og den flotte 29-åringen stilte i en paljettkjole fra det franske motehuset Dior.

Mulligan er kjent for å kjøre en nedtonet og klassisk stil, så det var flere som sperret opp øynene da hun stilte i den noe utypiske kreasjonen.

Men det var dog ikke bare fargen og paljettene som fikk fansen til å stusse - over magen satt nemlig den «posete» noe stramt, og avslørte en liten kul.

- Skjuler hun babymagen?

Nå spekulerer internasjonale medier på om «The Great Gatsby»-stjernen er gravid, eller om hun rett og slett har vært uheldig med formen på designerantrekket:

«Careys Christian Dior-kjole var en hit på catwalken, men gjør seg tydeligvis ikke like godt på rød løper. Kjolen har en stiv «look», og den får folk til å undre seg om hun valgte denne løse varianten for å skjule babymagen», skriver Kindra Bailey i HollywoodLife.

Også nettstedet Popsugar påpeker at Mulligan gløder ekstra om dagen, og har publisert flere bilder hvor skuespilleren holder seg på magen.

EKTEMANNEN: Carey Mulligan side om side med ektemannen Marcus Mumford og artist Florence Welch under Met-gallaen i New York i fjor. Foto: Stella Pictures
EKTEMANNEN: Carey Mulligan side om side med ektemannen Marcus Mumford og artist Florence Welch under Met-gallaen i New York i fjor. Foto: Stella Pictures Vis mer

Var brevvenner

Carey Mulligan giftet seg med «Mumford & Sons»-vokalist Marcus Mumford (28) i 2012, og blant gjestene i låvebryllupet var Sienna Miller (33), Colin Firth (54) og Jake Gyllenhaal (34).

Artikkelen fortsetter under annonsen

De to kjendisene har kjent hverandre helt siden de var små, og staret vennskapet med å være brevvenner. Etter hvert sluttet de å skrive brev til hverandre, men da de ble voksne gjenopptok de kontakten - og resten er historie.

Paret har foreløpig ingen barn.

LES OGSÅ: Mulligan gråt seg til sin første rolle