SKJULER HUN EN HEMMELIGHET?: Det er flere som nå undrer seg om den britiske skuespilleren venter barn med ektemannen Marcus Mumford, etter at hun troppet opp i denne Dior-kjolen på rød løper da hun promoterte filmen «Far From The Madding Crowd» i London denne uken. Foto: NTB Scanpix /Stella Pictures
SKJULER HUN EN HEMMELIGHET?: Det er flere som nå undrer seg om den britiske skuespilleren venter barn med ektemannen Marcus Mumford, etter at hun troppet opp i denne Dior-kjolen på rød løper da hun promoterte filmen «Far From The Madding Crowd» i London denne uken. Foto: NTB Scanpix /Stella PicturesVis mer

- Er hun gravid?

Spekulasjonene er i gang etter at skuespiller Carey Mulligan dukket opp i «posete» Dior-kjole.

SEOGHØR.NO: Den britiske skuespilleryndlingen Carey Mulligan (29) var denne uken i London for å promotere sin siste film «Far From The Madding Crowd», og den flotte 29-åringen stilte i en paljettkjole fra det franske motehuset Dior.

Mulligan er kjent for å kjøre en nedtonet og klassisk stil, så det var flere som sperret opp øynene da hun stilte i den noe utypiske kreasjonen.

Men det var dog ikke bare fargen og paljettene som fikk fansen til å stusse - over magen satt nemlig den «posete» noe stramt, og avslørte en liten kul.

- Skjuler hun babymagen?

Nå spekulerer internasjonale medier på om «The Great Gatsby»-stjernen er gravid, eller om hun rett og slett har vært uheldig med formen på designerantrekket:

«Careys Christian Dior-kjole var en hit på catwalken, men gjør seg tydeligvis ikke like godt på rød løper. Kjolen har en stiv «look», og den får folk til å undre seg om hun valgte denne løse varianten for å skjule babymagen», skriver Kindra Bailey i HollywoodLife.

Også nettstedet Popsugar påpeker at Mulligan gløder ekstra om dagen, og har publisert flere bilder hvor skuespilleren holder seg på magen.

EKTEMANNEN: Carey Mulligan side om side med ektemannen Marcus Mumford og artist Florence Welch under Met-gallaen i New York i fjor. Foto: Stella Pictures
EKTEMANNEN: Carey Mulligan side om side med ektemannen Marcus Mumford og artist Florence Welch under Met-gallaen i New York i fjor. Foto: Stella Pictures Vis mer

Var brevvenner

Carey Mulligan giftet seg med «Mumford & Sons»-vokalist Marcus Mumford (28) i 2012, og blant gjestene i låvebryllupet var Sienna Miller (33), Colin Firth (54) og Jake Gyllenhaal (34).

De to kjendisene har kjent hverandre helt siden de var små, og staret vennskapet med å være brevvenner. Etter hvert sluttet de å skrive brev til hverandre, men da de ble voksne gjenopptok de kontakten - og resten er historie.

Paret har foreløpig ingen barn.

LES OGSÅ: Mulligan gråt seg til sin første rolle