NYTT BARN PÅ VEI? Isla Fisher kan være gravid igjen. I hvert fall hvis man skal tro ryktene i kjendis-pressen. Foto: All Over Press
NYTT BARN PÅ VEI? Isla Fisher kan være gravid igjen. I hvert fall hvis man skal tro ryktene i kjendis-pressen. Foto: All Over PressVis mer

Er hun gravid igjen?

Nye rykter rundt det nygifte superparet.

SEHER.NO: I slutten av mars ble det kjent at komiker Sacha Baron Cohen (38) og kjæresten Isla Fisher (34) hadde giftet seg i Paris, i en privat seremoni foran nære venner og familie. Kort tid etter bryllupet, spekuleres det nå i om paret venter sitt andre barn sammen - etter at hun har blitt oppservert med en mistenkelig bulende mage.

Contactmusic skriver at «paret ser ut til å forberede seg på et nytt tillegg til familien, etter at Fisher ble sett ute i Los Angeles denne helgen med det som ser ut som liten babykul».

Fisher og Borat-skuespiller Cohen, som har vært et par siden 2002, er allerede foreldre til sin to år gamle datter, Olive.

Talspersoner for det lykkelige paret har fortsatt til gode å kommentere de nyeste ryktene som nå svirrer i kjendis-pressen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!  

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Ja, hun vil gifte seg!