Er hun gravid igjen?

Disse bildene setter fart på ryktene om familieforøkelse.

SKJULER MAGEN: Beyoncé poserte sammen med ektemannens forretningspartner Desiree Perez under cocktailfesten søndag kveld. Hun plasserte en serviett strategisk foran magen, og latet som hun sippet til cognacen for fotografene.  Foto: All Over Press
SKJULER MAGEN: Beyoncé poserte sammen med ektemannens forretningspartner Desiree Perez under cocktailfesten søndag kveld. Hun plasserte en serviett strategisk foran magen, og latet som hun sippet til cognacen for fotografene. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Twitter-gratulasjonene til Beyoncé (31) og Jay-Z (42) strømmer inn på det sosiale nettstedet, etter at amerikanske kjendisnettsteder de siste dagene har skrevet om at superparet venter sitt andre barn.

Hollywoodlife
har vært i kontakt med en kilde nær paret, som har bekreftet den gledelige nyheten eksklusivt overfor dem.

Søndag kveld arrangerte Beyoncé og ektemannen, som fikk lille Blue Ivy Carter 8. januar i år, cocktailfest i samarbeid med Cognac-merket D'USSE, for å feire at sommeren er over.

Som seg hør og bør poserte den vakre sangerinnen opptil flere ganger med cognac-glass i hånden. Om hun faktisk drakk av glasset vites ikke.

Hollywoodlife har også vært i kontakt med managementet til Beyonce, uten at de har ønsket å bekrefte ryktene:

- Jeg kommenterer aldri privatlivet hennes.

Det er ikke første gang det spekuleres i om en Hollywood-dame har blitt svanger, så fort hun har gått opp en kilo eller to. Det får Beyoncés artistkollega Fergie (37) ofte erfare:

- Folk spør meg om jeg er gravid hver gang jeg har lagt på meg noen ekstra kilo. Sånn som akkurat nå for eksempel, er jeg et par kilo på pluss-siden, fortalte Fergie på «Rachael Ray Show» i forrige uke.

Om Beyoncé virkelig er gravid gjenstår å se, men det er ingen tvil om at en lillesøster eller lillebor hadde vært en fint tilskudd til den mektige familien.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Beyoncè fikk Kim til å gråte  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer