VENTER BARN?: Graviditetsryktene har begynt å spinne i britiske medier. Kan Katy Perry være gravid allerede? Foto: All Over Press
VENTER BARN?: Graviditetsryktene har begynt å spinne i britiske medier. Kan Katy Perry være gravid allerede? Foto: All Over PressVis mer

Er hun gravid allerede?

Ryktene går, og grunnene er mange...

SEHER.NO: Det går fort i svingene for det forelskede paret Katy Perry (25) og Russell Brand (34). Allerede etter tre måneder sammen fridde Brand, og fikk ja. Nå er det andre rykter som har begynt å svirre.

Blant annet går de britiske avisene "The Sun" og "Daily Mail" ut med spekulasjonene om Katy allerede er gravid. Grunnen er først og fremst en rekke kryptiske meldinger på nettstedet "Twitter". Men det hele toppet seg da paret besøkte en babybutikk i Nord-London på søndag.

- De besøkte butikken "Cubs" og hadde det veldig gøy. De sjekket blant annet ut alle de små babyskoene, sa en kilde til "The Sun".

Etter shoppingturen gikk ferden videre til en kafé i nærheten. Der skal Katy ha bedt om å få eggene godt stekt, og da Russell spurte etter en posjon med pommes frites, skal Katy tydelig ha bedt servitøren om å droppe majonesen.

Paret var i India på kjærlighetstur i julen, og forlovet seg nyttårsaften. Dagen etter skal Katy ha kommet med det første hintet på "Twitter"-siden sin.

"Let me tell you 2010 is BUMPIN!", skrev hun, og fulgte senere opp med en humoristisk melding til Brand. "Jeg hører du er gravid".

I de neste dagene skal Perry gjetatte ganger ha skrevet om at hun er "sugen på hamburgere". Og en annen melding lød: "Jeg elsker deg @rustyrockets (Russells "Twitter"-brukernavn, red. anm.) ååå (kaster opp).

I tillegg skal Katy ha holdt seg på magen gjentatte ganger under spaserturen i Nord-London søndag.

Ingen har foreløpig bekreftet graviditetsryktene, men Brand snakket i desember ut om at han ønsker å stifte familie.

- Jeg ønsker meg barn, det ville vært bra, sa han under en opptreden på GMTV.

Da Perry og Brand ankom Heathrow Airport i London i helgen, viste Perry stolt fram sin nye forlovelsesring.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Briljerer med forlovelsesringen