Er hun gravid allerede?

Få dager etter bryllupet, er nye spekulasjoner igang for fullt.

GRAVID? - Ayda har jobbet med alt fra layout til fargevalg, sier en kilde om det som skal være et barnerom i Robbie Williams hus i Beverly Hills. Foto: All Over Press
GRAVID? - Ayda har jobbet med alt fra layout til fargevalg, sier en kilde om det som skal være et barnerom i Robbie Williams hus i Beverly Hills. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: I helgen ble det kjent at superstjernen Robbie Williams (36) omsider er en gift mann, etter at han sa ja til sin kjære Ayda Field (31) på lørdag. Paret giftet seg i popstjernens egen villa i Beverly Hills, og det var kun en håndfull av parets venner som fikk æren av å være til stede i bryllupet.  

Allerede nå starter nye spekulasjoner rundt de nygifte turtelduene. Noen hevder nemlig at Ayda er gravid, og at Robbie Williams med det kan se fram til å bli pappa.

Bakgrunnen for ryktene er blant annet at gjestene skal være invitert til en mystisk fest neste lørdag. Noen lurer på om dette er en feiring av at paret venter barn sammen, skriver The Sun.

Spekulasjonene blir heller ikke mindre ved at Robbie i bryllupet skal ha vist gjestene et nytt tillegg i deres Beverly Hills-hjem - et barnerom. En kilde forteller at «et av rommene helt tydelig var ment å være et barnerom».

- Ayda har jobbet med alt fra layout til fargevalg, sier kilden til The Sun, avisen som fredag kunne avsløre at de to skulle gifte seg denne helgen.

Etter planen skulle Robbie og Ayda gifte seg på øya Catalina. Dette skal derimot ha blitt flyttet til bakhagen i Robbies Beverly Hills-hus.

Selv om de nygifte åpenbart er svært forelsket i hverandre, har den 36 år gamle sangstjernen tatt forhånsdgrep for å verne om sin formue, som er på nærmere 760 millioner kroner. Field har nemlig underskrevet en ekteskapskontrakt, som fratar henne retten til Robbies formue om ekteskapet skulle skjære seg.

Robbie Williams og Ayda Field har vært sammen med siden 2006.  

Bli fan av Seher.no på Facebook her!     

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Gifter seg denne helgen