- Er hun forlovet?

Bryllupsryktene svirrer etter at Hayden Panettiere viste seg med ny ring på fingeren.

SEOGHØR.NO: Onsdag landet Hayden Panettiere (23) på flyplassen i Los Angeles, og alles øyne var rettet mot skuespillerens ringfinger som var prydet med en gigantisk diamant. 

«Heroes»-stjernen var i godt humør og snakket med fotografene og skrev autografer, men hun nektet å svare på spørsmål om hun er forlovet. 

Hayden fant i februar tilbake til bokse-stjernen Wladimir Klitschko (37) etter at forholdet i 2011 tok slutt på grunn av at de bodde på forskjellige kontinenter.

I mars gikk det rykter om at Hayden og Wladimir hadde forlovet seg i all hemmelighet, og kanskje har de klart å skjule forlovelsen - helt til nå.  

- Veldig få vet det, og hun bruker ikke ringen offentlig ennå, men de har begynt å planlegge bryllup. Det ser ut til å bli et sommerbryllup, sa en kilde til Us Weekly i mars. 

I april viste Hayden seg med en diamantring på fingeren på stranden i Miami, men ville heller ikke den gangen kommentere forlovelsesryktene. 

Panettiere fikk sitt gjennombrudd som high school-jenta Claire Bennet i «Heroes» 2004, og spiller for tiden hovedrollen i TV-serien «Nashville».

Wladimir Klitscko er en av verdens mestvinnende boksere og har vunnet fem forskjellige mesterskapsbelter i tungvektsklassen.

LES OGSÅ: Disse bildene skaper rykteflom