- Er hun død eller levende?

«The OC»-stjernen er ikke til å kjenne igjen...

LEVENDE DØD: Mischa Barton så svært trøtt og sliten ut da hun ruslet rundt i  West Hollywood. Foto: Stella Pictures
LEVENDE DØD: Mischa Barton så svært trøtt og sliten ut da hun ruslet rundt i West Hollywood. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Mischa Barton (24) har forandret seg drasisk siden sin glamorøse tid i «The OC». Hun ble ansett for å være et moteikon. Men siden har det bare gått nedover.

Da skuespilleren dro på «Coffee Bean» i Hollywood, for å kjøpe kaffe, så Barton svært trøtt og sliten ut.  Så den kaffen kan det virkelig se ut som hun trengte.

- Hun ser ut som en søvngjenger, eller en levende død, skriver Just Jared.

Barton ruslet søvning rundt med sin kaffekopp i hånden, mens hun snakket i sin iPhone. Med joggesko og joggebukse, er hun langt i fra sitt tidligere glamorøse selv.


Skuespillerinnen har gått mye opp og ned i vekt det siste årene, og stadige presseoppslag og ondsinnede rykter skal ha gjort henne svært deprimert og lei seg.
I 2007 ble hun innlagt etter en angivelig overdose, og kun måneder senere ble hun arrestert for fyllekjøring.

Den tidligere «O.C»- stjernen har tidligere fortalt pressen at paparazziene elsker henne fordi hun er så klønete. Nå beskyldes hun for å virkelig å se klønete antrukket ut.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Nå hetses hun igjen