KLAR FOR DATE: - Hvis man er den typen gutt som vanligvis ikke sender inn mail for å vinne en date med meg, da må du sende inn nå, sier Anette Tonna.  Foto: Se og Hør
KLAR FOR DATE: - Hvis man er den typen gutt som vanligvis ikke sender inn mail for å vinne en date med meg, da må du sende inn nå, sier Anette Tonna. Foto: Se og HørVis mer

Er hun din drømmedame?

Vil ha en annen type enn Stig Kjos. Vinn date med Anette Tonna!

SEHER.NO: I slutten av juli skrev Seher.no om alle "Ungkaren"-jentene og tiden etter det populære TVNorge-programmet. Samtidig kunne du stemme på hvilke av deltagerne du helst kunne ønske å tilbringe en kveld med.

Og lesernes dom var soleklar. Hele 31 prosent av stemmene falt på Anette Tonna (25), mens Kine Victoria Hagen (21) endte på annenplass med 14 prosent. Hakk i hæl fulgte Anette Kvamme (28) og Anita Flakk (43) med sine 13 prosent.

Kunne du tenke deg en date med "Ungkaren"-deltaker Anette Tonna? Send en kort beskrivelse av deg selv, hvorfor akkurat du fortjener daten, samt et bilde av deg selv til denne e-post-adressen! Frist er fredag 22. august.

Anette Tonna har aldri lagt skjul på at hun elsker livet som singel. Likevel er hun stadig på utkikk etter drømmemannen.

- Hvis man er den typen gutt som vanligvis ikke sender inn mail for å vinne en date med meg, da må du sende inn nå! For det er en slik mann jeg har lyst til å møte, forteller Tonna, som etter litt betenkningstid altså sa ja til Seher.nos forespørsel om å "lodde" ut en date med henne.

- Hvem har best sjanse til å "vinne" deg?

- Jeg kan jo ikke legge skjul på at jeg liker de som er litt eventyrlystne - og litt "bad ass". Men han må være snill mot meg da. Og ikke minst veltrent, kjekk og sexy!

Anette håper derimot ikke på en date med en Stig Kjos-kopi.

- Uten at jeg skal henge ut Stig, må jeg vel si at han ikke er min type i det hele tatt. Jeg har ikke helt sansen for gutter som er avhengig av skjorta fra morgen til kveld, gliser hun.

Dato for den kommende middagen med Anette Tonna blir avtalt etter at vinneren er kåret.

Send inn din "søknad"
her! 

Hvem som blir den heldige, blir bestemt i samarbeid mellom Seher.no og Anette Tonna selv.

LES OGSÅ: - Jeg er singel og sexløs