- Er hun det lateste barnet i Hollywood?

Suri blir båret av mamma overalt, og bruker fremdeles tåteflaske.

- HUN BLIR BÆRT OVERALT: Mamma Katie Holmes blir stort sett alltid sett bærende på Suri, men hun ser ikke ut til å mislike det - selv om Katies kiropraktor kanskje gjør det, skriver MailOnline. Foto: FameFlynet
- HUN BLIR BÆRT OVERALT: Mamma Katie Holmes blir stort sett alltid sett bærende på Suri, men hun ser ikke ut til å mislike det - selv om Katies kiropraktor kanskje gjør det, skriver MailOnline. Foto: FameFlynet Vis mer
SEHER.NO: Suri Cruise (3) er kanskje voksen nok til å bruke sminke, og gå med høye hæler, men hun vil likevel bli bært av mamma Katie Holmes (31) overalt.

Mamma Katie Holmes blir stort sett alltid sett bærende på Suri, men hun ser ikke ut til å mislike det - selv om Katies kiropraktor kanskje gjør det, skriver MailOnline.

Suri, fyller fire år i april, og skal snart starte på skolen. Men det kan virke som om verken mamma eller pappa tvinger henne til å være selvstendig på noen som helst måte.

På en måte blir Suri fremdeles behandlet som en baby, og bruker fremdeles tåteflaske, men på den andre siden har foreldrene blitt kritisert for å kle henne opp som en voksen. Det er ikke lett å være foreldre i Hollywood med andre ord.

Barneleger anbefaler generelt sett foreldre å oppfordre barna til å slutte med tåteflasken fra de er rundt ni måneder gamle. Dette er fordi tåteflasker har en negativ effekt på barns tenner, og PerezHilton oppfordrer Tom og Katie på det sterkeste til å gi Suri en barnekopp isteden for en tåteflaske.

- Hun nærmer seg jo skolealder! påpeker han.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 

LES OGSÅ: Venter TomKat en ny baby?