- Er hun den verst kledde popstjernen?

Tulisa Contostavlos får hard medfart av kritikerne.

TABBE PÅ TABBE: Dette er fire av antrekkene The Sun omtaler som en fullstendig krise. Foto: FameFlynet / All Over Press
TABBE PÅ TABBE: Dette er fire av antrekkene The Sun omtaler som en fullstendig krise. Foto: FameFlynet / All Over Press Vis mer
SEOGHØR.NO: N-Dubz-sangeren og «X Factor»-dommeren Tulisa Contostavlos får gjennomgå i The Sun, som spør seg om 24-åringen er den verst kledde kvinnen i popbransjen.

Avisen tar for seg hele 15 bilder av stjernens verste antrekk, og fyrer løs med kritikk.

«Hun er tilbake på TV i anledning den nye «X Factor»-sesongen, og har allerede begått den første klestabben for sesongen. Og dette er bare en av mange tabber det ikke er mulig å unnskylde seg for», skriver The Sun.

Contostavlos prøver imidlertid så godt hun kan å se bra ut på TV-skjermen. På denne tiden i fjor punget hun ut for et nytt sett med tenner før «X Factor» begynte.

- Hun har brukt 120 000 kroner på nye tenner. I underholdningsbransjen må hun alltid se best mulig ut. Tulisa er en ung jente og føler selvsagt press på grunn av TV-jobben, sa en kilde til avisen den gangen.

Tidligere i år har hun slitt med eksen, som lekket en privat sexfilm av stjernen ut på nettet. Det hele endte med at eksen innrømmet alt i rettssalen og unnskyldte seg til Tulisa.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Trodde aldri sexfilmen skulle bli delt med hele landet