Er hun den nye Robinson-baben?

Playboy-Kathrine aktuell til Robinson-øya.

I ASIA? I disse dager spilles "Robinson-ekspedisjonen" inn i Asia, men Kathrine har ikke kommentert hvorvidt hun er deltaker eller ikke. Foto: http://www.onlinemagasinet.no/
I ASIA? I disse dager spilles "Robinson-ekspedisjonen" inn i Asia, men Kathrine har ikke kommentert hvorvidt hun er deltaker eller ikke. Foto: http://www.onlinemagasinet.no/ Vis mer
SEHER.NO: Den norske glamourmodellen Kathrine Pehrsson (25) fikk i fjor mye oppmerksomhet da hun kastet alle klærne foran Slottet.

Blondinen har allerede blitt oppdaget av amerikanske Playboy Magazine, samt fått tilbud om jobb i det amerikanske værmelderprogrammet "Naked News".

Nå kan det virke som om også "Robinson"-programleder Christer Falck (39) har fått opp øyenene for 25-åringen.

Ifølge Onlinemagasinet.no skal Kathrine ha blitt headhuntet til den populære realityserien "Robinson-ekspedisjonen", som for tiden spilles inn i Asia.

Onlinemagasinet skriver at det er en troverdig kilde som skal ha avslørt at Kathrine er blant årets mest sexy deltakere på øya, men TV3 vil ikke kommentere deltakerne foreløpig.

- Jeg er redd jeg ikke har noen kommentar til Robinson-casten foreløpig, sier informasjonskonsulent Øyvind Rognlien Skovli i TV3 til nettstedet.

For noen uker siden gjorde Kathrine et sexy inntog i TVNorges spektakulære program "Wipeout".

Tidligere har blondiner som Lilli Meister (23), Lene Alexandra Øien (27), Cathrine Aschim (26), Marielle Mathiassen (20) deltatt i "Robinson-ekspedisjonen".

Har du et kjendistips? Send det til seher@seher.no! Eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Kastet klærne foran Slottet