SEXY: Halle Berry er sexy som vanlig - også som gravid kvinne. Foto: All Over Press
SEXY: Halle Berry er sexy som vanlig - også som gravid kvinne. Foto: All Over Press Vis mer

Er hun den hotteste?

Her er de ni mest sexy gravide stjernene - noensinne!

Publisert
SEHER.NO: Halle Berry eller Christina Aguilera? Jessica Alba eller Heidi Klum? Nå kan du stemme på hvem av de ni kandidatene du mener fortjener utmerkelsen som tidenes mest sexy gravide kvinne.

Se bildespesial av de ni vakre kvinnene nederst i saken!

Det er maxim.com som nylig har funnet sine kandidater til de mest sexy gravide kvinnene. Og naturlig nok: Flere superstjerner pryder listen.

Halle Berry (41) har tidligere avslørt at hun elsker å være gravid. Hvorfor? Fordi hun kan spise akkurat hva hun vil, og ikke lenger holde magen inn når hun befinner seg på den røde løperen.

Den vevre skuespilleren har termin i slutten av februar, og er et selvsagt valg på Maxims liste.
Den høygravide "Diiirty"-sangeren Christina Aguilera (26), som venter sitt første barn med ektemann Jordan Bratman, er et like selvsagt valg. Hun føyer seg også inn i rekken av kjendiser som strutter av lykke på forsiden til verdenskjente magasiner.

- Vi planla å begynne og få barn etter turneen min. Derfor sluttet jeg på p-pillen for å forberede kroppen min, fordi jeg ikke visste hvor lang tid det tok, fortalte hun til people.com i november i fjor.
I tillegg til Berry, Aguilera, Alba og Klum, kan du til høyre stemme på blant andre Gwen Stefani, Monica Bellucci og Angelina Jolie.LES OGSÅ: Venter Dohertys barn

Se bildene av skjønnhetene her:

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer