Er hun blitt enda tynnere?

Skuespiller Diane Kruger vakte oppsikt på stevnemøte med Joshua Jackson.

TYNN: Skuespiller Diane Kruger har tidligere uttalt at hennes sylslanke figur ikke skyldes slanking, kun ubevisst ikke-spising. De par siste ukene har hun vist frem en kropp som nok trenger å stresse ned litt. Foto: All Over Press
TYNN: Skuespiller Diane Kruger har tidligere uttalt at hennes sylslanke figur ikke skyldes slanking, kun ubevisst ikke-spising. De par siste ukene har hun vist frem en kropp som nok trenger å stresse ned litt. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Vakre Diane Kruger (36), kjent fra filmer som «Inglourious Basterds» og «Ukjent ID», har tidligere uttalt at hun ofte glemmer å spise når hun er opptatt.

I fjor sommer mente den tidligere modellen at hun så for tynn ut, etter en hektisk periode med filminnspilling og mye reising.

Men da 36-åringen dukket opp på kinodate med kjæresten Joshua Jackson (35) torsdag denne uken, var det lite som tydet på at blondinen har lagt på seg stort det siste året.

Den tyskfødte skuespilleren så mutt og mager ut da hun forlot Arclight Cinema i Hollywood, på armlengdes avstand fra sin kjære.

Kruger var kledd i både stråhatt og store solbriller, men den korte olashortsen klarte ikke å skjule de senete beina hennes.

De par siste ukene har Diane Kruger vakt oppsikt med sine svært slanke lår og beinete skulderparti, gjerne fulgt av bistre ansiktsuttrykk fremfor strålende smil.

Forhåpentligvis er det kun Hollywood-stjernens hektiske timeplan som er årsaken. Hun er aktuell med flere filmer, og er dessuten i full gang med innspillingen av krimserien «The Bridge», der hun har hovedrollen.

LES OGSÅ: Her viser kjendisparet sin kjærlighetVi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer