Katie Price:

- Er hodestups forelsket

Skandalestjernen bekrefter nok en forlovelse.

BLIR MANN OG KONE. Katie Price og Carl Woods skal gifte seg. Foto: Splash News / NTB
BLIR MANN OG KONE. Katie Price og Carl Woods skal gifte seg. Foto: Splash News / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I fjor sommer ble det kjent at Katie Price (42) hadde funnet lykken med den britiske «Love Island»-profilen Carl Woods (31).

Etter at det i flere måneder hadde versert en rekke romanserykter rundt dem, valgte seksbarnsmoren til slutt å avsløre kjærlighetsforholdet selv.

- Jeg har endelig funnet min perfekte prins, skrev hun til et Instagram-innlegg hvor hun kysser sin unge kjæreste.

«Jeg sa ja»

Nå, knappe ti måneder senere, har duoen forlovet seg.

«Katie Price er angivelig forlovet for åttende gang etter at kjæresten hennes Carl Woods fridde», deler Daily Mail tirsdag.

Videre skriver nettstedet at paret selv skal avsløre forlovelsen i et intervju med et magasin som har tilbudt dem en gigantsum for å få nyheten eksklusivt.

- Katie er hodestups forelsket i Carl og spent på å ta neste steg i forholdet, forteller en kilde til The Sun.

Sent tirsdag kveld bekrefter også hovedpersonen selv forlovelsen på sosiale medier, og avslører samtidig at hun har gjort en avtale med et magasin:

- Jeg sa ja, se hele historien og bilder i neste ukes OK! Magazine.

Turbulent ekteskap

Mens Daily Mail hevder at dette blir Price sin åttende forlovelse, så skriver The Sun at det blir hennes syvende. Det kan uansett være vanskelig å holde tunga rett i munnen når det kommer til 42-åringens kjærlighetsliv.

Hun har barna Harvey (18), Junior (15), Princess (13), Jett (7) og Bunny (6) fra tidligere forhold, og har vært gift med tre forskjellige menn; artisten og tv-stjernen Peter Andre (48), den britiske MMA-utøveren Alex Reid (45) og den tidligere stripperen Kieran Hayler (34).

- Katie har gått denne veien mange ganger tidligere, men det skremmer henne ikke fra å ville gifte seg med Carl. Hun er en ekte romantiker og tror nå at hun endelig har funnet den rette, forteller kilden til nettstedet.

Vis mer

Forlovelsen kommer seks uker etter at skilsmissen fra Katies tredje ektemann, Kieran Hayler, ble ferdigstilt. Eksene brøt med hverandre tre år tidligere, og bruddet var alt annet enn vennskapelig. Kieran skal nemlig ha vært utro med to av Katies bestevenninner.

- Endelig er skilsmissepapirene signert. Jeg er så lykkelig over å være ferdig med det ekteskapet. Det eneste gode som kom ut av det er barna mine, uttalte hun nylig, ifølge Daily Mail.

- Nå kan jeg fortsette livet mitt og legge all dritten bak meg. Det eneste jeg kan gjøre er å ønske Kieran lykke til. Nå gleder jeg meg til å fortsette livet mitt med Carl.

LES OGSÅ: - Ting har endret seg mellom dem

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer