LEDER: Tross i kritikk leder Hillary Clinton med hele 33 prosent foran demokrat-rival Barack Obama. Foto: All Over Press
LEDER: Tross i kritikk leder Hillary Clinton med hele 33 prosent foran demokrat-rival Barack Obama. Foto: All Over PressVis mer

Er Hillarys latter falsk?

Den amerikanske president-kandidaten kritiseres for ny sitt nye "blide" image...

SEHER.NO: Presidentkandidat Hillary Clinton (60) kritiseres sine for hyppige og "falske" latterutbrudd.


Clinton, som tidligere er blitt kritisert for å ha et litt for "stivt" og uhumoristisk image, har nå lagt om totalt, skriver Ekstra Bladet.


I flere tv-intervjuer den siste tiden har presidentkandidaten kommet med mange, og til tider kanskje litt upassende, latterutbrudd.


Ifølge kritikere av Clinton er presidentkandidatens nye latter et snedig forsøk på å fremstille seg som mer menneskelig.


Det var Jon Stewart, tv-vert i det amerikanske tv-programmet "Daily Show", som først begynte å gjøre narr av fru Clintons nye "latter-kampanje".

Se klippet nedenfor
Senere har flere tv-intervjuere gjort det samme, og kritiserer nå Clintons latterutbrudd for å være falske, upassende og til tider pinlige.


- Hun prøver vel å få velgerne til å tro at hun ikke er den kalde, beregnende kandidaten hun ofte karakteriseres som, sier Sean Hannity i Fox ifølge Ekstra Bladet.


Men er egentlig latteren i intervjuene falsk, eller er bare Hillary uheldig og har en litt "kaklete" latter av natur?


Se et annet opptak og døm selv.


Clinton-tilhengere mener at hun dømmes for hardt, særlig fordi hun er kvinne.

- Menn skal alltid karakterisere en kvinnes latter på en bestemt måte for å nedverdige dem. Enten påstås det at en kvinne ler som en heks, eller at hun fniser som en skolepike, sier John Dickerson fra nettavisen Slate, og mener det hele rett og slett er mannssjåvinistisk.


Det ser likevel ikke ut til at Clintons stadige latterutbrudd skader kandidatskapet hennes, heller tvert i mot....


Målinger fra Washington Post og ABC News skal nemlig for første gang vise at Clinton støttes av et flertall av de demokratiske velgerne. Hun har dermed et forsprang på hele 33 prosent i forhold til kandidat-rivalen Barack Obama.


LES OGSÅ: - Frekke førstedamer