Er hele forholdet et PR-stunt?

Tiger Woods nye forhold stiller ham i et bedre lys etter utroskapsskandalen.

EKTE KJÆRLIGHET?: Tiger Woods fortalte nylig at han har blitt sammen med alpinisten Lindsey Vonn, og det spekuleres nå i om forholdet er iscenesatt for å fremme idrettsstjernenes karrierer.  Foto: FameFlynet
EKTE KJÆRLIGHET?: Tiger Woods fortalte nylig at han har blitt sammen med alpinisten Lindsey Vonn, og det spekuleres nå i om forholdet er iscenesatt for å fremme idrettsstjernenes karrierer. Foto: FameFlynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Tidligere denne uken annonserte golfesset Tiger Woods (37) at han har funnet lykken med alpinstjernen Lindsey Vonn (28). Det er idrettsheltens første seriøse forhold etter utroskapsskandalen og den påfølgende skilsmissen fra svenske Elin Nordegren.

Nyheten ble annonser på Tigers Facebook, der det også ble publisert flere bilder av det lykkelige paret. 

- Lindsey og jeg har vært venner en god stund, men de siste månedene har vi kommet nær hverandre og nå dater vi, skrev Woods på Facebook. 

Men kanskje er ikke alt like rosenrødt som Tiger skal ha det til. Flere kilder hevder nå at det hele kan være et godt planlagt PR-stunt. 

- De er et par laget i PR-himmelen, sier en kilde til nettsiden Radaronline. 

Woods ble latterliggjort etter den omfattende utroskapsskandalen i 2009, da det ble hevdet at han hadde sex med over 120 kvinner mens han fortsatt var gift med Elin. Nå spekuleres det i om forholdet til Vonn er iscenesatt for å stille Tiger i et bedre lys. 

- Det får ham til å virke mer sympatisk, og gjør Vonn mer berømt rett før hun når et kritisk punkt i karrieren, nemlig vinter-OL 2014. De vet at alle sponsorene observerer dem, fortsetter kilden. LES OGSÅ: - Han er sikkert utro mot henne allerede

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer