UNG BRUNETTE: David Arquette ble fotografert ved siden av denne unge brunette flere ganger iløpet av helgens heisatur i Miami. Foto: All Over Press
UNG BRUNETTE: David Arquette ble fotografert ved siden av denne unge brunette flere ganger iløpet av helgens heisatur i Miami. Foto: All Over Press Vis mer

Er han over Courtney allerede?

Den nysingle filmstjernen koste seg på guttetur. Hans fraseparerte kone så ut til å være glemt...

Publisert
SEHER.NO:  Det ser ut til at David Arquette (39) har det mer moro enn Tiger Woods om dagen - og da snakker vi ikke om golf, skriver RadarOnline.

«Scream»-stjernen - som nylig separerte seg fra sin kone gjennom 11 år, Courtney Cox (46) - er for tiden i Miami, hvor han minner mer om en tenåring på springbreak, enn en 40 år gammel småbarnsfar
.

- Gode tider, Twitret han på søndag, og han hadde lagt ved et bilde av seg selv sammen med en ung attraktiv brunette. Arquette har tidligere innrømmet å ha hatt sex med to kvinner etter separasjonen.

Arquette er på guttetur, og deres nattlige aktiviteter inkluderer både burlesk dansere, strippere, akrobater og dyreliv. Han brukte også noe av tiden til å ta en tatovering av sin bestefar - den avdøde komikeren Cliff Arquette, melder DailyMail.

Forrige uke var det flere medier som spekulerte i om David og Courtney hadde funnet tilbake til hverandre. De kom nemlig sammen på en veldedig tilsetning, og deres datter Coco (6) var også med. Cox hadde til og med på seg sin giftering. Hun har også gjort det klart at det ikke er snakk om skilsmisse enda.

- Jeg vet ikke hva som kommer til å skje. Men det er ikke snakk om noen skilsmisse. Dette er en separasjon, og jeg synes det krever mye mot. Uansett hva som kommer til å skje, så vil det være til det beste for oss begge, sa Cox til TV Week Magazine.


Etter å se sett David Arquette i Miami denne helgen, så setter nok det en stopp for gjenforeningsryktene...

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Rasende over eksens sex-avsløringer

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer