Er han Mileys nye date?

- Hun er veldig betatt...

FØRSTE MØTE?: Her er Miley Cyrus og Adam G. Sevani under 2008 Teen Choice Awards hvor hun var vert.  Foto: All Over Press
FØRSTE MØTE?: Her er Miley Cyrus og Adam G. Sevani under 2008 Teen Choice Awards hvor hun var vert. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Miley Cyrus er ennå bare 15 år, men har rukket å tjene flere titalls millioner og har nok mer enn en fulltidsjobb som skuespiller og sanger.

Samtidig har hun måttet tåle mye motgang for sine unge år den siste tiden, da stadig nye frekke bilder hvor hun selv har vært fotografen har dukket opp.

I tillegg kom Vanity Fair-bildet, hvor hun figurerer toppløs bak et laken, som skapte furore.

Så mulig har hun mer livserfaring enn andre på sin alder, men da ryktene fortalte at hun datet en av sine dansere, 22 år gamle Marshall, ble flere enn hennes berømte far Billy Ray Cyrus (46) bekymret.

Nylig bekreftet hun forholdet til berømte Nick Jonas fra guttegruppa The Jonas Brothers.

- I to år var han alt jeg tenkte på, og det var vanskelig å skjule det for folk, fortalte hun til Seventeen Magazine.

Men i 2007 ble det altså likevel slutt, og nå skal hun ha funnet seg en ny berømt flamme. Og han er i motsetning til Marshall på samme alder som henne selv.

Gutten som sies å være Mileys nye flamme, er Adam G. Sevani (16), kjent fra "Step Up 2: The Streets".

Han er både skuespiller og en meget kompetent danser, og har danset i musikkvideoer for blant annet Missy Elliot (37) og Will Smith (39).

Sist uke ble hun sett bakpå sykkelen hans, og det skal ikke ha vært første gangen de to har vært ute på vift, ifølge Us Weekly.

- De er i de tidlige stadiene av et forhold, hun er veldig betatt, forteller en kilde til bladet.

Har du et kjendistips? Send det til [email protected].
LES OGSÅ: Slått, utnyttet og frastjålet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer