FERSKT FORHOLD: Paret har kun datet siden september, men nå ser det ut til at Russell Brand er klar for å ta steget videre. Foto: All Over Press
FERSKT FORHOLD: Paret har kun datet siden september, men nå ser det ut til at Russell Brand er klar for å ta steget videre. Foto: All Over PressVis mer

Er han klar for ekteskapet?

- Ansiktet hans lyste opp da han så en spesiell diamantring...

SEHER.NO: Komikeren Russell Brand (34) sa tidligere i år at Katy Perry (25) var den rette, og nå ser det ut til at artisten er klar for å gjøre ord til handling - mot ekteskap.

Ifølge Female First ble den britiske kvinnebedåreren avbildet da han tittet på eksklusive ringer hos Cartier, og det var en spesiell ring som interesserte han.

- Ansiktet hans lyste opp da han så en spesiell diamantring, han testet den på fingeren og så på den lenge, sier en kilde til Female First.

Tidligere denne uken innrømmet Russell at han har blitt en ny mann etter at han møtte Katy.

- Jeg er en én-kvinnes gentleman nå. Hun er fantastisk. Hun er god å være rundt, og det har forandret meg. Det har stoppet meg fra å gjøre ting som jeg muligens ikke burde gjøre, sa han.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no , ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 

LES MER: - Gå mot lyset, Russell!