I NORGE: Aksel Lund Svindal og Julia Mancuso koser seg sammen i Oslo.
I NORGE: Aksel Lund Svindal og Julia Mancuso koser seg sammen i Oslo.Vis mer

Er han ikke singel lenger?

Alpinhelten nyter sommerdagene med vakre Julia i Norge...

SEHER.NO:  Aksel Lund Svindal (27)  har lenge hatt et godt øye til den amerikanske alpinisten Julia Mancuso (26). Nå kan det se ut som det begynner å bli seriøst mellom paret.

De siste ukene har paret feriert sammen både i eksklusive The Hamptons utenfor New York – og i Norge. Så sent som denne uka, skal de to ha bodd, trent og kost seg sammen i Oslo, opplyser kilder Se og Hør har vært i kontakt med.

Paret har vært linket sammen siden februar 2007. Aksel har flere ganger understreket at de var på flørtern, men han har vært klar på å understreke at han er singel.

- Vi er ikke kjærester, men du har jo en historie der, som gjør at jeg står nærmere henne enn de fleste andre, sa Lund Svindal til Dagbladet i februar.

Men selv om Svindal gjerne utderstreker at han er singel, så legger ikke Julia skjul på at hun koser seg i Aksels selskap.

Gjennom meldinger og bilder på både Facebook og Twitter holder 25-åringen sine fans og venner oppdatert på sitt opphold i Norge. Og det levnes liten tvil om at hun stortrives i selskap med Aksel, skriver Se og Hør.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: - Nei, vi er ikke kjærester