TAR PAUSE: - Jeg er ikke så bekymret for om jeg blir glemt eller ikke. Er jeg god nok, blir jeg huske, sier vinneren av "Norske Talenter" i 2008, Erlend Bratland. Foto: SCANPIX
TAR PAUSE: - Jeg er ikke så bekymret for om jeg blir glemt eller ikke. Er jeg god nok, blir jeg huske, sier vinneren av "Norske Talenter" i 2008, Erlend Bratland. Foto: SCANPIXVis mer

Er han ferdig som musiker?

Erlend Bratland kommer kanskje aldri tilbake...

SEHER.NO:  Erlend Bratland (18) ble rikskjendis da han vant "Norske Talenter" på TV 2 i 2008. Nå har han bestemt seg for å prioritere studier og ta en pause fra musikken. Ifølge Dagbladet vet han ikke om han noensinne kommer til å satse på musikk igjen.

- Jeg vil alltid spille for meg selv, men det er for tidlig å si nå om musikken kommer til å bli en hobby i framtida eller noe jeg vil satse på, sier han til avisen.

Etter den plutselige suksessen fikk Bratland en knekk, noe som til slutt førte at han måtte sykemelde seg. Det neste året skal 18-åringen gå på frisørskole i Bergen, og kanskje blir det også mer utdanning etter den tid.

- Jeg er ikke så bekymret for om jeg blir glemt eller ikke. Er jeg god nok, blir jeg husket. Uansett kan det bare være deilig å starte med blanke ark om det skulle bli sånn, forteller han.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!

LES OGSÅ: Alex drakk og kjørte bil på TV