Er han far til sin egen nevø?

Ryan Giggs sin rasende bror kan komme til å kreve DNA-test.

PRØVER Å REDDE EKTESKAPET: Ryan Giggs og kona Stacey Cook har for tiden søkt tilflukt i Spania i et forsøk på redde ekteskapet etter utroskapspåstandene. Foto: All Over Press
PRØVER Å REDDE EKTESKAPET: Ryan Giggs og kona Stacey Cook har for tiden søkt tilflukt i Spania i et forsøk på redde ekteskapet etter utroskapspåstandene. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Påstandene fra Ryan Giggs' svigerinne Natasha om at de to skal ha vært elskere i flere år, har fått Manchester United-stjernens bror - og Natashas ektemann - Rhodri Giggs (34), til å se rødt.

Ifølge The Sun skal en rasende Rhodri - som til daglig jobber som budbilsjåfør - ha nektet å høre på brorens protester, da de snakket sammen på telefon etter at påstandene ble kjent.

- Hvordan kan noen tro på noe du sier igjen, etter dette? Hvorfor skulle Natasha finne på dette? Det gir ikke noe mening. Det er ikke noe vits i å nekte, sa Rhodri ifølge en kilde nær brødreparet til avisen.

Ifølge Natasha, skal hun og Ryan Giggs (37) ha møtt hverandre med ujevne mellomrom i åtte år, også etter at de begge ble foreldre med to måneders mellomrom i 2006.

Kan kreve farskapstest
Det kan ifølge Daily Mail bety at Rhodri - som kun fikk vite om konas avsløring dagen før det stod på trykk i den britiske avisen News Of The World - vil kreve en farskapstest, for å sjekke hvem som er faren til barnet.

- Han ser akkurat ut som Rhodri, men brødrene ligner jo også veldig på hverandre, sier en venn av de to brødrene.

En DNA-ekspert sier til avisen at det er fullt mulig å fastslå hvem som er faren til den snart fem år gamle gutten, selv om de to pappa-kandidatene er brødre.

Forsvarer Ryan
Den intense telefonsamtalen med broren skal ifølge The Sun ha endt med at Ryans kone Stacey Cook slang på røret.

- Hun sa «Rhodri, hvis det ikke er sant, så er det ikke sant. Vi tror ikke på Natasha», før hun la på, sier kilden til The Sun.

Begge brødrene søker nå tilflukt med sine resepektive koner i Spania, mens de prøver å rydde opp i familielivet.

Kan tape millioner
PR-eksperter frykter imidlertid at skandalen kan bli svært dyr for Ryan Giggs, som årlig håver inn flere millioner i sponsorinntekter.

Konsulenten Nigel Currie fra firmaet Brand Rapport, sammenligner Giggs med skandale-golferen Tiger Woods.

- Han har vært sett på som «Mr. Perfect» akkurat som Tiger Woods i sin tid ble. Når det imaget ryker, er det stor sjanse for at hans markedsverdi synker også, sier han til Daily Mail.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Ble Arnolds to sønner unnfanget på samme dag