Regé-Jean Page:

Er han den nye James Bond?

«Bridgerton»-fansen fikk en smell da det ble klart at en av hovedkarakterene ikke returnerer i sesong to. Bettingselskapene mener imidlertid det styrker sjansen hans til å bli den nye James Bond.

RETURNERER IKKE: Regé-Jean Page fikk stjernestatus over natten etter rollen i «Bridgerton». Foto: SplashNews / NTB
RETURNERER IKKE: Regé-Jean Page fikk stjernestatus over natten etter rollen i «Bridgerton». Foto: SplashNews / NTB Vis mer
Publisert

Fredag ble det klart at skuespiller Regé-Jean Page (31) ikke blir å se i sesong to av Netflix-suksessen «Bridgerton». Det var seriens egen Twitter-konto som kom med den nedslående beskjeden til fansen.

«Vi sier adjø til Regé-Jean Page, som på triumferende vis har spilt rollen som hertugen av Hastings. Vi kommer til å savne Simons tilstedeværelse på skjermen, men han vil alltid være en del av «Bridgerton»-familien», het det i uttalelsen.

- Et privilegium

Page selv har uttalt seg om exiten i form av et Instagram-innlegg.

«Det har vært en stor glede og et privilegium å være hertugen deres. Å være en del av denne familien, ikke bare på skjermen, men utenfor også. Våre utrolig kreative og sjenerøse rollebesetning, crew og fantastiske fans - det har vært over alt jeg kunne forestilt meg. Kjærligheten er ekte, og bare fortsetter å vokse», skriver han til sine 5,4 millioner følgere.

Allerede kort tid etter at han dukket opp i suksesserien begynte flere å spekulere på om han ville være en god kandidat som James Bond-arvtakeren.

Tro på James Bond-rolle

At han ikke er med videre i Netflix-serien gjør ikke spekulasjonene færre - tvert imot. Skal vi tro bettingselskapene er det nå mer sannsynlig enn noensinne at det er Page som tar over kodenavn 007.

Oddsen har nemlig gått fra 5/1 til 7/2 ifølge internasjonale medier.

- Regé-Jean Page har vært tippet som en potensiell Daniel Craig-erstatter, og dagens sjokkerende «Bridgerton»-nyheter har bare styrket sjansene hans for å få rollen, sier Alex Apati i bettingselskapet Ladbroker i en uttalelse.

Det er imidlertid en rekke andre profilerte skuespillere på listen, blant annet Tom Hardy, Idris Elba og Henry Cavill.

NY SERIE: Netflix slipper serien »Bridgeton» 25. desember 2020. Video: Netflix Vis mer

Skryt for mangfold

«Bridgerton» har fått mye skryt for sin såkalt «fargeblinde» casting. Serien utspiller seg i Regency-tida i England rundt århundreskiftet 1800, og skildrer et aristokrati der overklassen består av personer med flere ulike etnisiteter.

«Bridgerton» står i sterk kontrast til de historisk korrekte, og dermed kritthvite, rollebesetningene som vanligvis er å se i kostymedramaer om europeiske aristokrater.

Den har for øvrig skapt overskrifter for sine mange opphetede scener, og ble av enkelte beskyldt for å romantisere voldtekt.

Når sesong to vil komme ut er foreløpig ikke kjent, men innspillingen er ventet å starte denne våren.

LES OGSÅ: Forlovet på ny etter skilsmissen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer