Kylie Jenner:

Er han den ekte barnefaren?

Bodyguarden tar bladet fra munnen.

MYSTERIET STORMI: Flere fans har grublet over hvorvidt boduguarden til Kylie Jenner er faren til datteren hennes. De mener at likheten er slående. Foto: Instagram
MYSTERIET STORMI: Flere fans har grublet over hvorvidt boduguarden til Kylie Jenner er faren til datteren hennes. De mener at likheten er slående. Foto: Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Han heter Tim Chung (20), og er Kylie Jenners (20) bodyguard - men fansen til reality-stjernen har villet ha det til at han også er faren til datteren Stormi Webster.

Nå har bodyguarden, som forøvrig også er modell, gitt et hint på sin egen Instagram, og det er dette bildet fansen mener er svar på tiltale.

Ifølge Journal Post kan nemlig bildeteksten til et av hans siste innlegg på Instagram tolkes som at han ber folk om å ta det med ro. Alt han skriver er nemlig «Chill», som betyr slapp av.

Men kjekkasens nærmere 500 000 følgere, tok det derimot ikke med ro. Bildet, som til nå har over 19 000 likes har fått en storm av reaksjoner. Flere av kommentarene går ut på hvor mye Stormi likner på ham. En skriver:

Chill

A post shared by TIM CHUNG (@timmm.c) on

«Slapper du helt av når du vet at din egen datter er i en annen manns armer?»

En annen kommenterer: «Har du og Kylie hatt dere? Fordi Stormi ser akkurat ut som deg.»

Desert Vibes

A post shared by TIM CHUNG (@timmm.c) on

Det har vært spekulasjoner over en lengre periode om hvorvidt kjæresten Travis Scott (26) er den egentlige barnefaren. Mange vil nå ha det til at den 20 år gamle modellen og bodyguarden har mer likhetstrekk med babyen, enn det Travis har. De mener altså at Stormi har et mer asiatisk utseende, enn afrikansk.

En fan la ut dette bilde på Twitter for å understreke likheten:

Deler med fansen

Til fansens store begeistring deler Kylie stadig flere glimt av den lille jenta i sosiale medier.

Reality-stjernen holdt både graviditeten og barseltiden forholdsvis privat, i alle fall til å være et medlem av Kardashian/ Jenner-klanen.

I et intervju med Evening Standard åpnet 20-åringen nylig opp om opplevelsen rundt det å bli mor, og om det uvanlige navnevalget «Stormi».

De siste månedene er det flere «Stormyer» som har fått medienes oppmerksomhet, og mange har derfor lurt på hva som ligger bak foreldrenes navnevalg.

Med spesielle navn som «Reign», «Dream»,«True» og «Saint» på andre av Kardashian-søsknenes barn, skulle man kanskje tro at Stormi var et nøye planlagt valg. Det var det imidlertid ikke, skal vi tro Kylie selv.

I samtalen med storesøster Kim, som er intervjueren i Evening Standars artikkel, og som for øvrig også er nybakt mor selv, avslører 20-åringen bakgrunnen for det uvanlige navnet.

Hun avslører at navnevalget ikke var en lett beslutning, og at navnet slett ikke var «skjebnebestemt».

Ikke førstevalget

- Jeg aner virkelig ikke hvordan vi kom på «Storm». Faren mener det var ham, men jeg føler det var meg. Men navnet ble bare ved oss.

I intervjuet forklarer Kylie videre at hun selv gjorde om navnet til Stormi, men at hun følte datteren nærmest valgte navnet selv.

- For å være ærlig føler jeg det var mange andre navn jeg kanskje ville ha likt bedre, men jeg føler Stormi valgte sitt eget navn, som om det bare var det hun skulle hete, sier hun i intervjuet.

- Ikke utfordrende

Mens mange småbarnsforeldre kan oppleve den første tiden med et nyfødt barn som svært utfordrende, hevder 20-åringen at hun ikke kjenner seg igjen i dette.

På spørsmål fra søsteren om hvordan hun har kommet seg gjennom den tøffe perioden, svarer hun nemlig at hun har opplevd den første fasen som helt fantastisk:

- Jeg lærer så mye om meg selv og om livet, og det har vært en fantastisk opplevelse, sier hun blant annet, og legger til:

- Jeg vil aller helst være med henne, eller ha henne med meg over alt. Så nå gleder jeg meg bare til hun blir eldre, slik at jeg kan ta henne med over alt, forteller hun.

LES OGSÅ: Gikk amok på filmsett

Video originally published on dagbladet.no/dbtv.no on 01.12.2015 Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer