- Er glad jeg røk ut før jeg mistet noen tær

Utstemte Simen har slitt med frostskader i månedene etter innspillingen av «Vinter-Robinson».

VISSTE UTFALLET: De andre deltagerne ga ifølge Simen Aronsen ham beskjed før isrådet at de kom til å sende ham hjem i søndagens episode av «Vinter-Robinson» Foto: TV3
VISSTE UTFALLET: De andre deltagerne ga ifølge Simen Aronsen ham beskjed før isrådet at de kom til å sende ham hjem i søndagens episode av «Vinter-Robinson» Foto: TV3 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Simen Aronsen (26) reagerte med fatning, da han søndag røk ut med solid flertall i vinterutgaven av «Robinsonekspedisjonen».

- Jeg valgte bevisst å ikke være med i noen allianser, og det gikk desverre ikke i lengden. De andre ga meg beskjed kort tid før isrådet at de ville stemme meg ut og da var det lite jeg kunne gjøre.

- Jeg var med så lenge det var og betalte nok prisen for at jeg var litt for svær i kjeften når jeg sa at jeg ville stole på meg selv, sier han til Seoghør.no

Mistet førlighet
I tiden etter Robinson-innspillingen i Rauland - som foregikk i temperaturer ned mot 30 kuldegrader - har 26-åringen fra Oslo slitt med frostskader han pådro seg i flere tær.

- Jeg var vel den første som fikk frostskadet tærne og har slitt med nedsatt førlighet helt fram til nå. Når jeg skulle ryke, så er jeg derfor glad at det skjedde såpass tidlig, før jeg mistet noen tær.

Ville ha ut lagvenninnen
Selv håpet han at det var modellen Renate Strøm som skulle bli sendt hjem.

- Jeg ville gjerne ha ut Renate, fordi jeg følte at hun bidro med klart minst på laget. Men allierte seg jo tett med Lucas (Scott Andersen, red.anm) fra første dag, så det var umulig, sier han til Seoghør.no

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Ble frosset ut av Vinter-Robinson

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer