«Skal vi danse 2020»

- Er ganske redusert

Siri Kristiansen og dansepartneren Tarjei Svalastog begynte å trene til kveldens sending torsdag kveld.

SLAPP UNNA: Selv om dansepartneren Tarjei Svalastog lå rett ut med omgangssyken, slapp Siri Kristiansen unna. I kveld skal de inntre parketten, men Kristiansen innrømmer imidlertid at Svalagstog fortsatt er litt redusert. Foto: Espen Solli/ TV 2/ NTB
SLAPP UNNA: Selv om dansepartneren Tarjei Svalastog lå rett ut med omgangssyken, slapp Siri Kristiansen unna. I kveld skal de inntre parketten, men Kristiansen innrømmer imidlertid at Svalagstog fortsatt er litt redusert. Foto: Espen Solli/ TV 2/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne uken har vært både stressende og kaotisk for flere av årets «Skal vi danse»-deltakere, som følge av at flere har vært rammet av sykdom.

Det hele startet med at Siri Kristiansen (42) avslørte på Instagrams historiefunksjon at dansepartneren hennes, Tarjei Svalastog (22), var nede for telling. Kort tid senere ble det kjent at også Thomas Alsgaards (48) dansepartner, Rikke Lund (24), var blitt syk.

Det samme var Youtuberen Agnete Husebyes (24) dansepartner, Bjørn Wettre Holthe (39), og Andreas Wahls dansepartner Mai Mentzoni. Også Birgit Skarstein (31) og radioprogramleder Michael Andreassen (48) var syke.

Hele seks av åtte par har dermed denne uken vært rammet av sykdom, og som følge av dette har enkelte av dem, naturligvis, mistet flere dager med trening mot kveldens sending.

- Ble superstresset

Som nevnt var Andreassen en av dem som lå rett ut mandag. Overfor Se og Hør kan Andreassen forklare at han våknet opp mandag med skikkelig omgangssyke.

- Ble du stresset?

- Ja, selvfølgelig. Er du gæren? Jeg ble superstresset fordi det å bli syk i det hele tatt under «Skal vi danse» er jo ikke bra. Så jeg kjente skikkelig etter i kroppen om det faktisk var sant, og tenkte bare: «Nei, nei, nei. Fader», svarer han.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.