- BURDE IKKE DRUKKET SÅ MYE: Pernille Vedeler hevdet til Seher.no på forhånd at hun gruet seg mest til å se igjen sin første kveld på Paradise Hotel, da hun blant annet havnet i het omfavnelse med romkamerat Emil Løvstad. Foto: TV3
- BURDE IKKE DRUKKET SÅ MYE: Pernille Vedeler hevdet til Seher.no på forhånd at hun gruet seg mest til å se igjen sin første kveld på Paradise Hotel, da hun blant annet havnet i het omfavnelse med romkamerat Emil Løvstad. Foto: TV3 Vis mer

- Er forberedt på å bli hatet

Men Paradise-nykommeren Pernille hevder hun ikke er noen "Paradise-bitch".

SEHER.NO: Bærums-jenta Pernille Vedeler gjorde flere av de andre "Paradise Hotel"-deltakerne målløse da hun tirsdag gjorde sitt inntog i den skandaleombruste realityserien på TV3.

På en speed-date utenom det vanlige måtte guttene svare på spørsmål som "har du ligget med en veldig stygg jente?" og "er du åpen for å eksprimentere med en av det samme kjønn?".

Oppførselen fikk blant annet deltakeren Niklas Vindel til å utbryte at "det er ikke sånn en jente skal være".

Pernille sier til Seher.no at hun er forberedt på at hennes selvsikre oppførsel kan vekke sterke reaksjoner blant seerne.

- Jeg er forberedt på å bli hatet og vet det vil komme mange negative reaksjoner på blogger og internettsider. Speed-daten tok jeg helt på sparket, og jeg håper bare at folk ikke tar alt jeg sier så seriøst.

20-åringen -som valgte seg Emil Løvstad som romkamerat - håper hun kan unngå stemplet som årets "Paradise-bitch".

- Jeg vet jeg kan være litt sjefete, men synes ikke selv jeg er noen "bitch". Jeg klarer nok ikke å unngå å få med meg kritikken som kommer, men jeg skal prøve å ikke ta meg nær av det. Det viktigste for meg er uansett at familie og venner vet hvordan jeg er.

Pernille ville imidlertid gjort en ting annerledes hvis hun kunne oppleve sin første kveld på hotellet om igjen.

- Den største feilen jeg gjorde første kvelden var å drikke altfor mye, inkludert sprit. Jeg hadde også drukket en halv flaske vin før sjekket inn. Festen første kvelden er det jeg gruer meg aller mest til å se igjen, sa Pernille til Seher.no før tirsdagens sending.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.  


LES OGSÅ: - Vi sover uten dyne